Florentin Pandele renunţă la candidatura la Preşedinţie, pentru a nu-i face rău soţiei sale, Gabriela Firea

Primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele renunţă la candidatura la Preşedinţie, pentru a nu-i face rău soţiei sale, Gabriela Firea, implicată în campania PSD.

Author: A.N.C duminică 22 septembrie 2019 , 19:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

”Ştie o ţară întreagă faptul că soţia mea face parte dintr-o echipă politică. Gabi este, că şi mine, un om vertical. Că şi mine, nu ştie ce înseamnă trădarea. Sau jocul dublu. În această perioadă, ea este implicată, prin prisma funcţiilor în care a fost aleasă, în campania electorală prezidenţială a PSD.

Prin urmare, fac un pas lateral, din bun simţ, pentru a nu da naştere unor întrebări insinuante pentru soţia mea”, scrie Pandele duminică pe Facebook.

Citeste si: Mesaj emoționant al iubitei lui Gabi Balint, după ce fostul mare fotbalist a suferit un infarct

Citeste si: VIDEO| Primele imagini de la locul unde a fost găsită Mihaela Adriana, fetiţa de 11 ani ucisă în Dâmboviţa

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

El precizează că atunci când el a anunţat intenţia de a candida, Gabriela Firea nu mai era în conducerea PSD, fusese eliminată din CEx şi BPN.
”Am fost de acord cu intrarea Gabrielei în politică. Am susţinut-o, am îmbărbătat-o în multele momente când i-a fost foarte greu.

Ca orice familie întemeiată pe iubire şi respect, hotărârile decisive le luăm împreună. Nu pot să-i fac un rău lui Gabi prin deciziile mele. Dar ea mi-a garantat că va duce mai departe lupta pentru valorile care pun în centrul atenţiei oamenii, nevoile lor, problemele de zi cu zi şi dorinţă legitimă de a avea o viaţă mai demnă şi mai bună”, conchide primarul oraşului Voluntari.
Duminică este ultima zi în care pot fi depuse candidaturile pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si