Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme! Vezi ce rol a avut Busu în pelicula cu buget de 10 milioane de dolari!

Acum 6 ani, Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme, intitulat „Six Bullets” .

duminică 18 noiembrie 2018 , 10:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În 2012, Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme. Este vorba despre pelicula intitulată „Six Bullets” (Şase gloanţe), în care Van Damme interpretează un fost mercenar care găseşte copii răpiţi, fiind angajat de un bărbat a cărui fiică a fost răpită.

Filmările au avut loc la Studiourile MediaPro din Buftea şi în Bucureşti, iar printre actori se regăsesc şi câşiva români, inclusiv Florin Busuioc.

Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme. Busu a mai apărut şi în alte producţii americane

Acesta a jucat rolul unui manager de hotel implicat în răpire. Filmul a avut un buget de aproximativ 10 milioane de dolari. Florin Busuioc a a mai apărut în câteva pelicule americane turnate în România, cum ar fi „Assasination games”, „The Godmother”, „The Whistleblower”, „What war may bring” sau „Carnera: The Walking mountain”. Ultima sa apariţie într-un astfel de film este chiar cel în care a apărut alături de Van Damme.

Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme. A fost transportat cu elicopterul la Bucureşti

Nu de mult timp, Florin Busuioc a jucat într-un film alături de Jean Claude Van Damme. Recent, actorul a suferit un infarct pe scenă, în timpul unui spectacol de teatru la Craiova. După ce i s-a pus un stent, Busuioc a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti, la Spitalul C.C. Iliescu, unde a fost internat la Terapie intensivă.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si