Florin Calinescu, revoltat din cauza pensiilor: "Tu dai banii astazi si cand ajungi la pensionare, anunta ca NU sunt bani de pensie"

Florin Calinescu a lansat un nou atac dur la adresa Executivului. Intr-o interventie live pe Facebook, el a vorbit despre tema cea mai discutata în ultima perioada: pensiile romanilor.

A.L., luni 28 august 2017 , 09:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vadit iritat, actorul nu îi menajeaza pe cei de la guvernare, în special pe Mihai Tudose si, ca sa fie în ton cu premierul, pentru filmuletul video s-a îmbracat cu o IE. Mai exact, un tricou alb pe care sta scris "IE".

"Pensia este o minciuna viitoare. Este cea mai mare minciuna.  Cum s-au dus ei la mare si la munte ca sa-si faca numarul, sa îsi probeze popularitatea (...). Ca ei, în strainatate îsi fac concediile...Este o nenorocire, nu-i pasa nimanui de nimic, nici partidelor politice, nimanui. Intra în campanie, promit, apoi nu se face nimic, cultura, sport... sunt cinici, povesteste Florin Calinescu.

"Tu dai banii astazi si cand ajungi la pensionare, anunta ca NU sunt bani de pensie! Cum nu sunt bani de pensie cand eu ti-am dat, unde sunt?  Da-mi ma bani de pensie", spune Calinescu.

"O alta ciordeala, haide sa punem bani de la pilonul 2 la pilonul 1. Apoi, marim acciza la carburanti. Unde a fost vorba în programul de guvernare despre asa ceva? N-a fost vorba nicaieri... Nea Tudose, nu prea merge, istoria vine tavalug peste voi, peste noi si ne duce în marea ceata", a spus Calinescu.

"Greseala este ca punem botul la mesajele lor. Pun o ie pe pe ei si se duc la mare sa pacalaeasca cetateanul, sa para tarani, rapsozi, teleormaneni, sa para mioritici (...). Am pus si eu o ie (va place IA mea?), ca IE la IE trage".

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si