Florin Iordache si-a luat vila pe banii parintilor pensionari! Cel mai hulit ministru a reusit sa-si plateasca un credit de peste 30.000 de euro intr-un an, din salariul de bugetar

Florin Iordache, cel mai contestat Ministru al Justitiei din istoria Romaniei, si-a luat casa pe banii parintilor. S-a intamplat in anul 2009.

Editor: Alexandra Chiric Author: D.C. duminică 05 februarie 2017 , 19:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Florin Iordache a pozat mereu in politicianul de cariera, sarac dar cinstit. Fara sa aiba reusite personale deosebite, insa extrem de devotat partidului, Iordache a reusit sa intre in Camera deputatilor in 2000 si de atunci nu l-a mai scos nimeni. Practic, la finalul actualei legislaturi, Iordache va implini 20 de ani de Parlament.

In acest timp, actualul ministru nu a parut sa fie preocupat de propria bunastare ci s-a gandit mai mult la popor.
In acest moment, sigurele averi ale lui Florin Iordache sunt o vila de 238 mp in Bragadiru si un automobil de aproximativ 10.000 euro. Imobilul a fost achizitionat in 2009, an in care Iordache s-a gandit ca are nevoie de ceva mai mult spatiu. El a vandut apartamentul pe care-l detinea in Caracal, a mai pus niste bani si si-a cumparat un teren de 450 mp la Bragadiru, Ilfov, unde si-a inceput constructia casei. De unde a avut bani? Simplu, de la parinti si de la socri.
Florin Iordache era tanar cand a intrat in Parlament
Florin Iordache era tanar cand a intrat in Parlament
Florin Iordache era tanar cand a intrat in Parlament
Florin Iordache era
tanar cand a intrat in Parlament
Florin Iordache era tanar cand a intrat in Parlament

Astfel, Pompiliu Iordache, pensiionar, tata al actualului ministru, i-a donat toate economiile de-o viata – circa 150.000 lei, iar Dan Diosteanu, fost politist la Caracal si socru al lui Iordache, i-a dat acestuia 17.000 lei. Pentru ca tot nu ajungeau, Iordache a mai facut un credit de 37.300 de euro la o banca din Bucuresti. Banii urmau sa fie platiti pana in anul 2037, insa, surpriza, in urmatoarea declaratie de avere, creditul disparuse. Nici in urmatoarele declaratii, acesta nu mai apare, semn ca Iordache a reusit sa plateasca 37.300 de euro intr-un an, ceea ce reprezinta un record pentru un bugetar. Ce-i drept, sotia lui Iordache lucra in acea perioada ca judecator la Curtea de Apel Bucuresti, iar el ca arbitru la Camera de Comert a Romaniei.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si