Romanul erou: E atac terorist aici. Nebunii astia! I-am dat un cos in cap de l-am zapacit. Tine asta. Uitati aici ce e fratilor. Cati au omorat! Uitati ce au facut!

Imaginile groazei l-au facut celebru acasa pe Florin Morariu: in iunie, anul trecut, imediat dupa ce teroristii au semanat panica pe strazile Londrei, romanul- bucatar acolo- alerga disperat sa arate lumii intregi prapadul.

In panica instalata, barbatul a sustinut atunci ca a salvat vietile oamenilor din restaurant.

FLORIN MORARIU: Sunt dezamagit dupa tot tam-tamul asta. Toata lumea: "Eroul, eroul", dar ajungi sa-ti dai seama ca au dat promisiuni si cam atat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Medalia pe care a primit-o la intoarcerea in tara nu i-a ajuns romanului care spune, suparat, ca lumea l-a uitat: si britanicii, si autoritatile din Romania care se inghesuiau pe-atunci sa-l felicite nu-l mai numesc acum erou si l-au aruncat fortat- pretinde el, intr-un con de umbra.

FLORIN MORARIU: Cancelarul Marii Britanii a vorbit de mine dar nu a  facut nimic pentru mine am fost la ambasada noastra si le-am spus cum stau treburile, sincer nu au facut mai nimic, au zis o sa vedem, o sa facem, o sa dregem, au incercat sa musamalizeze...

Barbatul spune ca desi a dus-o bine in Marea Britanie, tot mai bine ii e acasa! Nu munceste, dar aici macar se simte in singuranta.

Florin Morariu: Ei ar vrea sa ma reintorc la locul de munca dar e  prea periculos pentru mine la locul ala de munca fiindca ma expun, am ramas surpins ca autoritatile britanice nu au putut sa imi dea cea mai mica protectie sau macar sa ma consilieze.

Geanina Porosnicu, avocat: Din informatiile pe care le am in acest moment, statele Uniunii Europene aloca fonduri serioase pentru victimele atentatelor teroriste si vom vedea pe aceasta legislatie daca se pot reclama concret drepturi.

Cu alte cuvinte, cel pe care multi l-au numit eroul din Londra are de gand sa ceara despagubiri statului britanic. Suma pe care o cere ar putea fi una cu multe zerouri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si