Foloseste masina primariei pentru a-si duce fiica la serviciu. Un tanar din judetul Ialomita a filmat totul si cere dreptate

Un tanar cu atitudine din judetul Ialomita vrea sa faca dreptate. Imediat ce i-a ajuns un zvon la urechi, s-a pus pe treaba. Luni la rand l-a filmat pe edilul localitatii cum isi duce fiica la serviciu cu masina primariei din Ograda.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D luni 06 martie 2017 , 19:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doar ce auzise de acest scenariu, in decembrie, anul trecut, ca Alex s-a si pus pe treaba.

Fiica primarului este invatatoare la scoala din Tandarei. O distanta de 12 kilometri o desparte de casa. Faptul ca tatal o conduce cu masina la serviciu...
ar fi un gest laudabil, daca acest lucru nu s-ar intampla pe banii contribuabililor, sustine Alex.

Am mers in localitatea cu pricina sa verificam la fata locului aceste informatii si.. acuzatii. Intr-un final, primarul  ne-a raspuns la telefon. Ne-a dat, insa, doar permisiunea sa il citam pentru ca nu a vrut sa apara sau sa se auda pe camera de filmat.

"Sunt prostii! Daca dumneavoastra. mergeti in drum spre scoala fetei sa alimentati masina de la societate la statia Peco, lasati fata la tramvai sau la autobuz? Niste rautati!", sustine primarul.

Primarul a precizat ca drumurile pana la scoala unde fiica lui este invatatoare nu ar fi fost facute chiar zilnic, asa cum sustine cel care l-a filmat!.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si