Fondatorul WhatsApp îi roagă pe toți să renunțe la Facebook! Ce argumente aduce

În ultimii ani, au apărut tot mai multe argumente ca să renunți la Facebook. Cel mai recent dintre ele vine de la co-fondatorul WhatsApp.

marți 19 martie 2019 , 15:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reputația Facebook este departe de a fi impecabilă. Cea mai mare rețea socială a fost în centrul mai multor scandaluri de manipulare a alegerilor, începând cu cele prezidențiale din Statele Unite, în 2016. Conform unui proces aflat pe rol în SUA, ți-a vândut datele personale către giganți din tech precum Huawei. Una peste alta, dacă nu ai fi nevoit să rămâi pe Facebook din cauza locului de muncă sau a părinților care vor să știe ce faci, tinde să devină o inconștiență să-ți pierzi timpul în curtea lui Zuckerberg.

Situația cu Facebook este atât de gravă, încât co-fondatorul WhatsApp a atacat rețeaua socială într-un discurs ținut în fața studenților de la știința calculatoarelor din cadrul universității Stanford. Nu a trecut mult timp de la eveniment până când cuvintele lui Acton au făcut valuri în online. Imediat au fost preluate de BuzzFeed și 9to5Mac.

Citeste si: Iti tratezi copilul conform sfaturilor primite pe Facebook? Faci o GRESEALA IMENSA! Vezi la ce riscuri de expui daca esti fidela a grupurilor de mamici

”Ca să fiu brutal de sincer, rețelele monitorizate, rețelele sociale deschise se străduiesc să decidă care este un discurs care incită la ură și care nu. Apple se chinuie să decidă care este o aplicație bună și care nu. Google se chinuie să afle care este un website bun și care este un website rău. Aceste companii nu sunt capabile să ia aceste decizii.” A afirmat Brian Acton în fața studenților.”

Citeste continuarea pe playtech.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si