Ies la iveală detalii șocante despre incidentul grav ce s-a petrecut pe o stradă din Bacău, în fața unei școli. Un bărbat de 53 de ani a pierit după ce a fost lovit de un alt șofer. Totul a pornit după ce i-a atins oglinda retrovizoare cu mașina.

Cine este bărbatul, de 53 de ani, ucis în trafic?!

După ce i-a fost lovită oglinda, șoferul a ieșit din mașină și l-a lovit puternic pe bărbatul de 53 de ani.

Victima s-a prăbușit la pământ.

Citește si: Mama Andreei, românca dispărută de 4 luni în Italia, declarații neașteptate: "Aveți curaj să vorbiți și să spuneți adevărul!"

Bărbatul care a murit era un fost boxer. El niciodată nu a răspuns violent atunci când s-a aflat în situații de acest gen, căci îi era teamă că loviturile ar putea să fie fatale pentru ceilalți.

bacău

Bărbatul a fost ucis pe o stradă din Bacău.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acest lucru s-a întâmplat în cazul său. După ce a fost lovit puternic, fostul boxer a căzut la pământ fără suflare.

Medicii legiști care i-au făcut autopsia au aflat că acesta ar fi făcut un accident vascular cerebral.

Inițial, agresorul a fost reținut, însă ulterior a fost eliberat. Poliția face verificări pentru a descoperi dacă există vreo legătură directă între lovitura primită de bărbatul de 53 de ani și cauza decesului său. Din acest motiv, agresorul nu poate fi reținut, însă va fi cercetat în stare de libertate.

Citește si: Moartea șocantă a unei femei. Tânăra ar fi plecat de acasă în toiul nopții: „Nu pot să cred că...”

Acum, familia victimei se pregătește de înmormântare. Apropiații sunt șocați de tragedia care a avut loc. Pe marginea străzii unde s-a produs incidentul, oamenii au venit și au aprins lumânări și au adus flori în semn de omagiu pentru bărbatul care a murit pe asfalt în urma scandalului din trafic.

Citește si: Un adolescent suedez este acuzat că și-ar fi ucis două dintre profesoarele sale

Citește si: Imagini nemaivăzute pe străzile din Timișoara. Mai mulți tineri s-au plimbat cu un ”cadavru” prins pe mașină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si