Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a plecat în prima vacanţă de după divorţ! Elena Dăncilă nu a fost singură la munte

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a plecat în prima vacanţă de după divorţ.

Author: Matei Vaihan luni 22 iulie 2019 , 09:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nu mai e un secret că fosta noră a Vioricăi Dăncilă a plecat în prima vacanţă de după divorţ. WOWbiz.ro a dezvăluit în exclusivitate că sunt indicii clare că fiul Vioricăi Dăncilă s-a separat de Elena, femeia cu care s-a însurat în 2016. Din declaraţia de avere a Elenei Dăncilă, care este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor Dăncilă, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017.( vezi care a fost prima reacţie a lui Victor Dăncilă după despărţirea de Elena)

Citeste si: Reacția Vioricăi Dăncilă, după ce Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon

Citeste si: Fosta iubită a lui Liviu Dragnea va avea un salariu colosal la Bruxelles! Cătălina Ştefănescu va fi consilierul unui europarlamentar!

Citeste si: Soţia lui Victor Dăncilă s-a dus singură la o petrecere după vestea divorţului de fiul premierului! Uite cum s-a distrat Elena la restaurant! FOTO

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a plecat în prima vacanţă de după divorţ. Elena şi Victor au făcut partajul

Garsoniera Elenei, care în precedentele declaraţii de avere figura ca fiind deţinută în părţi egale cu Victor Dăncilă, este acum 100% a Elenei, ceea ce indică un partaj între cei doi. Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ, deşi el este angajat la Curtea de Conturi, în funcţia de consilier. Ulterior, şi declaraţia de avere competată de Victor Dăncilă a confirmat separarea. Din document reiese că Victor Dăncilă a rămas cu un apartamentul din București obținut în 2013 prin donație și cu un autoturism Volkswagen Passat din 2017 în vreme ce Elena Dăncilă are doar un imobil de 45 mp cumpărat în 2016. Fiecare dintre ei au trecut însă pe declarația de avere suma de 27.000 lei provenită de pe urma închirierii garsonierei.

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a plecat în prima vacanţă de după divorţ. Elena a fost în concediu la Sibiu 

Recent, fosta noră a Vioricăi Dăncilă a plecat în prima vacanţă de după divorţ. Elena a fost în concediu la Sibiu, fiind fotografiată în centrul vechi al oraşului. Ea a pozat şi masa la care a servit cafeaua, observându-se că lângă cafeaua ei mai era una, semn că nu a fost singură. Ulterior, Elena s-a dus şi la Cabana Bâlea Lac, din Munţii Făgăraş, pozându-se pe malul lacului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si