Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu regizeaza o piesa de teatru inspirata din versurile si cugetarile artistului! Premiera va avea loc la exact 6 luni de la moartea acestuia!

Daniela Marin, pune in scena o piesa-omagiu pentru Ioan Gyuri Pascu, decedat in septembrie 2016.

Matei Vaihan, duminică 05 martie 2017 , 21:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ioan Gyuri Pascu a murit pe 26 septembrie 2016, la doar 55 de ani, in urma unui infarct, la locul tragediei aflandu-se si Daniela Marin, fosta sotie a acestuia, de care se despartise in 2010. Cei doi pastrau, insa, relatii apropiate, mai ales ca aveau impreuna o fetita, dar si pentru ca ei colaborau in cadrul mai multor proiecte culturale. Unul dintre acestea se numea „Teatrul spiritual”, iar Gyuri se numara printre actorii trupei care se producea in diverse spectacole.

O data cu moartea lui Gyuri, teatrul a luat o scurta pauza, dar va reveni pe 26 martie, cu piesa „Repetitie in Casa inimii”, la fix sase luni de la decesul fostului membru al trupei Divertis. „Un spectacol-poezie, deşi nu se recită, ci se rosteşte acest text cules din poeziile, versurile, cugetările, cântecele, eseurile autorului, cantautorului şi actorului Ioan Gyuri Pascu. Distribuţia: Alice Nicolae, Daria Gănescu, Iulian Burciu, Andrei Roşu. Regia: Daniela Marin”, este scris pe afisul piesei care va fi jucata la Teatrul de Arta Bucuresti.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si