Fosta sotie si iubita lui Dan Condrea, din nou fata in fata la tribunal penru custodia fetitei

Cu un iepuraş de pluş în mână, fetiţa lui Dan Condrea a venit dis-de-dimineaţă la Tribunal, să dea o declaraţie în faţa judecătorilor. Copila le-a spus magistraţilor cu cine vrea să rămână şi chiar le-a citat un articol din Constituţie. Totul se întâmplă după ce Uliana Ochinciuc, iubita oficială a tatălui, a depus o cerere prin care solicită custodia micuţei. ##VIDEO17696##

joi 11 august 2016 , 18:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Cu un iepuraş de pluş în mână, fetiţa lui Dan Condrea a venit dis-de-dimineaţă la Tribunal, să dea o declaraţie în faţa judecătorilor. Copila le-a spus magistraţilor cu cine vrea să rămână şi chiar le-a citat un articol din Constituţie. Totul se întâmplă după ce Uliana Ochinciuc, iubita oficială a tatălui, a depus o cerere prin care solicită custodia micuţei.
Moartea lui Dan Condrea a spulberat linistea dintre cele doua femei din viata lui.
Acestea se lupta pentru custodia fetitei de 9 ani a fostului patron Hexipharma. Fosta sotie a milionarului spune ca miza procesului este alta, si nu copilul.
"Scopul acelo doua fiind practic sechestrarea copilului meu in nades 46 pentru ca eu sa nu le evacuez din nades 46 eu fiind proprietarul de drept ..este un bun comun dobandit cu sotul meu ion timpul casatoriei pe care nu s-a facut inca partaj", spune Laura Georgescu.
De cealalta parte, cea care cere in instanta copilul spune ca fetita nu este in siguranta alaturi de mama ei.
"Afirmand ca eu sunt o persoana care nu sunt in stare sa am grija de mine, nu am grija de mine, au grija de mine alte persoane care ma intretin...doar au aruncat cu invective in mine..."
Uliana sustine ca vrea sa aiba grija de fetita pentru ca ea a crescut-o din momentul in care Dan Condrea a primit custodia ei.
Astazi la proces au fost prezenti si cei de la protectia copilului sector 1 care, de asemenea, le-au cerut magistratilor ca micuta sa fie luata de la mama.
Intre timp, micuta si mama ei isi vad de viata lor. Pana la urmatoarele termene, cele doua se pregatesc pentru scoala, mai ales ca fetita a fost mutata de la unitatea de invatamant la care a studiat pana acum.
Urmatorul termen in acest proces este la inceputul lunii septembrie.


Moartea lui Dan Condrea a spulberat linistea dintre cele doua femei din viata lui. Acestea se lupta pentru custodia fetitei de 9 ani a fostului patron Hexipharma. Fosta sotie a milionarului spune ca miza procesului este alta, si nu copilul.


"Scopul aceloR doua fiind practic sechestrarea copilului meu in(..)
pentru ca eu sa nu le evacuez din(..) eu fiind proprietarul de drept al nades 46 este un bun comun dobandit cu sotul meu in timpul casatoriei pe care nu s-a facut inca partaj", spune Laura Georgescu.
De cealalta parte, cea care cere in instanta copilul spune ca fetita nu este in siguranta alaturi de mama ei. 

"Afirmand ca eu sunt o persoana care nu sunt in stare sa am grija de mine, nu am grija de mine, au grija de mine alte persoane care ma intretin...doar
au aruncat cu invective in mine..."

Uliana sustine ca vrea sa aiba grija de fetita pentru ca ea a crescut-o din momentul in care Dan Condrea a primit custodia ei. 

Astazi la proces au fost prezenti si cei de la protectia copilului sector 1 care, de asemenea, le-au cerut magistratilor ca micuta sa fie luata de la mama. 

Intre timp, micuta si mama ei isi vad de viata lor. Pana la urmatoarele termene, cele doua se pregatesc pentru scoala, mai ales ca fetita a fost mutata de la unitatea de invatamant la care a studiat pana acum. Urmatorul termen in acest proces este la inceputul lunii septembrie.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Final dramatic in jocul de comunicare la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat... Final dramatic in jocul de comunicare la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat premiul fabulos!
spotmedia.ro
Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție Adevăratul urs Arthur, împușcat în fiecare zi. În alte țări ar fi declanșat o revoluție
spotmedia.ro
Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci... Cristian Mustață, BCR, la Digital Shift: Nu vei mai merge la bancă să iei un credit, ci îi vei spune lui George unde vrei să mergi în vacanță și el va face ca asta să se întâmple
b1.ro
S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"! S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!
infoactual.ro
Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă Semnal de alarmă pentru români! Utilizați acest medicament cu mare grijă
infoactual.ro
Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite Horoscop 8 mai 2021. Zi de risc. Astrolog: Nu lua decizii pripite
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si