Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar ramane in arest preventiv, in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, au hotarât, luni, magistratii Tribunalului Bucuresti, decizia lor nefiind definitiva.

luni 19 decembrie 2016 , 21:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Constata legalitatea si temeinicia masurii arestului preventiv fata de Blejnar Sorin si mentine aceasta masura", se arata in decizia luata, luni, de magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

Decizia nu este definitiva, putând fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Fostul presedinte al ANAF Sorin Blejnar, arestat preventiv in dosarul de coruptie in care, vineri, a fost trimis in judecata, a cerut Tribunalului Prahova inlocuirea masurii arestarii preventive cu o alta masura preventiva, mai blânda, magistratii Tribunalului Prahova declinându-si competenta celor de la Tribunalul Bucuresti.

Sorin Blejnar, arestat preventiv in 8 noiembrie in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si al carui mandat de arestare preventiva a fost prelungit definitiv pâna in 6 ianuarie, a cerut Tribunalului Prahova inlocuirea masurii arestarii preventive.

Sursa: News.ro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si