Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a fost implicat într-un accident grav azi-noapte pe autostrada București-Pitești.

Rudel Obreja se afla în mașină cu soția lui și cu copilul. Ei se întorceau de la munte.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mașina lui Rudel Obreja a fost lovită din spate, aceasta fiind aruncată în față. Din nefericire, o femeie se afla pe carosabil, iar mașina pur și simplu a strivit-o. Rudel Obreja a postat pe social media un mesaj în care explică faptul că familia este în regulă, mașina este avariată grav, iar o persoană a murit în urma accidentului.

Citeste si: Omul de afaceri Florian Walter s-a stins din viață

Citeste si: Am aflat cea mai arzătoare dorință a Monicăi Gabor! ”Este disperată”

Citeste si: S-a aflat adevărul abia după moartea lui Răzvan Ciobanu! Designerul era sărac, dar ce avere au părinții lui!

”Din păcate, am fost implicat îmtr-un accident auto cu urmări foarte grave, petrecut pe Autostrada A3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rău.

Grav este că o persoană dintr-un alt vehicul a decedat. Copiii mei, soția și eu suntem cu toții nevătămați. Vreau să vă asigur că nu am niciun fel de vină în tot ce s-a întâmplat”, este mesajul de pe net.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si