Fostul şef al SRI este îngropat în datorii! Ca să se redreseze după o gaură financiară de peste 5 milioane de euro, Virgil Măgureanu s-a implicat în afaceri cu alcool!

E clar că fostul şef al SRI este îngropat în datorii.

Matei Vaihan, duminică 10 martie 2019 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Datele financiare arată că fostul şef al SRI este îngropat în datorii. Virgil Măgureanu, care a fost primul conducător al Serviciului Român de Informaţii, între 1990 şi 1997, s-a dedicat afacerilor.  În 2007, el a inaugurat o fabrică pe livada cu afini din satul său natal, Giurtelecu Hododului, din judeţul Satu Mare, investiţia ridicându-se la aproximativ 4 milioane de euro, din care jumătate au fost bani europeni. Afacerea se derulează prin firma Afinul SRL, al cărei obiect de activitate este “prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor”. 

Citeste si: Ce era de fapt "sangele" de pe mana Laurei Codruta Kovesi, in fotografia cu Liviu Dragnea! Detaliul incredibil observat de internauti in imaginea publicata de Victor Ponta

Fostul şef al SRI este îngropat în datorii. Restanţele sunt de peste 2 milioane de euro

În ciuda sumelor imense investite, firma are rezultate dezastruoase, în ultimii 6 ani fiscali bifandu-se o pierdere totală de aproximativ 9,6 milioane de lei, adică aproape 2,1 milioane de euro. Mai mult, datoriile firmei lui Măgureanu erau, la finalul lui 2017, de 15.599.247 lei, adică aproximativ 3,4 milioane de euro. Astfel, dacă adunăm restanţele şi pierderile, rezultă că afacerea i-a produs lui Măgureanu o gaură financiară de aproximativ 5,5 milioane de euro! (vezi cine este ofiţerul SRI infiltrat în grupul PSD din Camera Deputaţilor)

Fostul şef al SRI este îngropat în datorii. Măgureanu se concentrează pe fabricarea băuturilor

Se poate spune că fostul şef al SRI este îngropat în datorii. În 2017, Măgureanu şi-a deschis o altă afacere, o fabrică de alcool la Satu-Mare. Compania are un capital social subscris şi vărsat în valoare de 20.500 de lei, din care 18.360 de lei reprezintă aport în natură la capitalul social. Domeniul principal de activitate al societăţii SC CODRUL SM SRL este fabricarea băuturilor, iar activitatea principală declarată este distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice.  

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si