Presa a anuntat ca DNA Ploiesti a pus sechestru, “pana la limita sumei de 220.000 de euro”, pe un imobil al fostului premier Victor Ponta, in dosarul in care acesta este urmarit penal, alaturi de alte persoane, pentru presupuse infractiuni comise in legatura cu vizita lui Tony Blair in Romania, în 2012.

Asa arata domeniul de la Cornu al lui Ponta. Gradina este uriasa, iar vila sub sechestru este cea din medalion
Asa arata domeniul de la Cornu al lui Ponta. Gradina este uriasa, iar vila sub sechestru este cea din medalion Surse judiciare au confirmat pentru gazetaph.ro
ca imobilul detinut de Ponta la Cornu este singurul bun pus sub sechestru in acest dosar. Conform ultimei declaratii de avere a lui Ponta, completata in decembrie 2015, dupa ce si-a dat demisia din functia de premier, politicianul detine, in parti egale cu sotia sa, Daciana Sarbu,  o casa de vacanta la Cornu, construita in 2010 si cu o suprafata de 202 metri patrati.
Casa sotilor Ponta de la Cornu
Casa sotilor Ponta de la Cornu
Acesta pare sa fie bunul pus sub sechestru de catre DNA, chiar daca familia fostului premier mai are o casa de vacanta, aflata langa prima cladire detinuta in Cornu. Numai ca imobilul din urma este doar pe numele Dacianei Sarbu si a fost cumparat in 2001.
Langa vila sotilor Ponta, aflata sub sechestru, se afla vila care apartine in acte doar Dacianei
Langa vila sotilor Ponta, aflata sub sechestru, se afla vila care apartine in acte doar Dacianei
Casa are o suprafata de 196 de metri patrati si un teren aferent, aflat tot pe numele Dacianei, cu o suprafata de 5.822 de metri patrati. In fotografiile aeriene cu vilele familiei Ponta se poate observa ca vila pusa sub sechestru are o arhitectura mai moderna, in timp ce casa de vacanta a Dacianei Sarbu seamana cu o cabana imensa.
De remarcat este si terenul de peste 5.000 de metri patrati, pe care sunt plantati mai multi pomi fruct i feri.

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si