Fratii Becali, termen decisiv in batalia cu Fiscul! Statul incearca sa recupereze de la fostii impresari un prejudiciu de 30 de milioane de lei

Firma de impresariat a familiei Becali se judeca cu Fiscul.

Matei Vaihan, joi 26 octombrie 2017 , 08:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fratii Becali, Giovani si Victor, au detinut ani la rand firma de impresariat sportiv “Becali Sports SRL”, insa acestia au cedat actiunile sotiei lui Victor si fiicelor acestuia, astfel ca afacerea a ramas in familie. La 1 septembrie 2016, „Becali Sports SRL” a dat in judecata ANAF si Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti, contestand un act administrativ fiscal emis in aprilie 2016, venit in urma unei decizii de impunere din octombrie 2015.

Pana acum, procesul dintre firma si institutiile statului, care se judeca la Curtea de Apel Bucuresti, a avut mai multe termene amanate, pentru ca a lipsit un raport de expertiza, urmatoare intalnire in instanta, ce se anunta decisiva, fiind programata pe 6 noiembrie.

Ioan Becali a fost eliberat conditionat din inchisoare in septembrie 2016, dupa condamnarea de 6 ani si 4 luni primita in Dosarul Transferurilor, in timp ce Victor se afla in continuare la puscarie, dupa ce a primit 5 ani si 8 luni cu executare in acelasi dosar. Presa a relatat ca ANAF are dificultati in a recupera prejudiciul creat de fratii Becali, care este de 30 de milioane de lei (6,6 milioane de euro).

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si