Friptura de miel. Cum să pregăteşti carnea de miel ca să nu miroasă. Secretul bucătarilor

Friptura de miel. Preparatele din carne de miel sunt vedetele meselor de Paște. Dar iată câteva dintre secretele preparării cărnii de miel!

R.B., luni 06 aprilie 2020 , 14:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Friptura de miel. Alegeţi pe cât este posibil cu ştiinţă carnea pe care doriţi să o preparaţi. Cu cât carnea aleasă este mai tânără, cu atât mirosul este mai puţin strident iar eliminarea acestuia devine mai simplă. În plus, organismul o va digera şi mai uşor decât pe cea bătrână.

  Friptura de miel

  Citeste si: Cozonac pufos. Secretele marilor bucătari pentru a obține cozonacul perfect

  Friptura de miel. Cea mai mare parte a vinii pentru miros o poartă grăsimea animală. Eliminaţi cu cuţitul înainte de preparare cât mai mult din surplusul de grăsime.â

  Citeste si: Rețetă drob de miel / Rețetă drob de pui - Simplu și delicios

  Friptura de miel. Lăsaţi carnea 3-4 ore într-un litru de apă. Pentru frăgezire puteţi pregăti o marinadă în care să o ţineţi peste noapte.

  Friptura de miel

  Friptura de miel. Gătiţi carnea de miel cu multe condimente precum cimbrul, ghimbirul, usturoiul, piperul negru şi rozmarinul. Puteţi adăuga peste carne şi o linguriţă de suc de lămâie, întrucât efectul este similar cu cel întâlnit în cazul peştelui.

  Citeste si: Cât poţi păstra carnea la congelator fără să se strice?

  Friptura de miel

  Friptura de miel. Carnea de miel este prezentată uneori ca o sursă de sănătate, alteori ca o adevărată ameninţare pentru organismul noastru. Prima situaţie se asociază cu un consum echilibrat, în vreme ce a doua cu excesul şi abaterile de la recomandările medicilor şi nutriţioniştilor, scrie gradinamea.ro.

  Citeste si: Cu cât se așteaptă ciobanii să vândă mieii de Paște

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si