Funeralii emotionante ale baietelului de 6 ani, impuscat mortal la scoala. Sicriul a fost decorat cu personaje animate, iar oamenii au purtat costume de supereroi

Funeralii emotionante ale baietelului in varsta de sase ani din statul american Carolina de Sud, care a fost impuscat in timp ce se afla la scoala. Sicriul a fost decorat cu stickere cu testoasele ninja, iar personajele preferate din Captain America au vegheat trupul neinsufletit al micutului.

A.S., vineri 07 octombrie 2016 , 11:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Peste 1500 de mii de oameni costumate in supereroi si-au luat ramas-bun de la Jacob Hall, baietelul in varsta de 6 ani, elev in clasa 1 la o scoala din Carolina de Sud. Jacob se afla la scoala cand un adolescent in varsta de 14 ani a intrat si a deschis focul asupra elevilor si profesorilor. Baietelul a fost impuscat in picior si a decedat la spital, din cauza hemoragiei.
Criminalul isi impuscase mortal tatal cu scurt timp inainte de a patrunde in scoala.

Peste 1500 de mii de persoane costumate in supereroi si-au luat ramas-bun de la Jacob Hall, baietelul in varsta de 6 ani, elev in clasa 1 la o scoala din Carolina de Sud.

Jacob se afla la scoala cand un adolescent in varsta de 14 ani a intrat si a deschis focul asupra elevilor si profesorilor. Baietelul a fost impuscat in picior si a decedat la spital, din cauza hemoragiei. Criminalul isi impuscase mortal tatal cu scurt timp inainte de a patrunde in scoala.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si