Nori spectaculoși și densi și-au făcut apariția ieri, pe cerul din vestul țării, în Arad. Shelf clouds, cum sunt cunoscuți acești nor de furtună, în formă de sertar, au creat linii neobișnuite pe cer, iar pe alocuri păreau să de spice văzduhul în două.

Citește și: VIDEO- Uraganul Idalia a făcut dezastru în Florida. Doi morți și zeci de răniți în urma vijeliilor crunte

„Interesanți nori avem peste Arad! Foart,e foarte interesanți! Foarte ciudați!”

O ploaie torențială s-a abătut asupra județului Cluj

La scurt timp, norii imenși, care la un moment dat păreau să se unească cu pământul, au adus o furtună puternică. Codul galben de ploi nu au ocolit nici județul Cluj. O ploaie torențială, însoțită de rafale violente de vânt s-a abătut asupra orașului Cluj-Napoca.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În imagini se poate observa cum și vântul suflă puternic.

În urma potopului, mai multe străzi au fost inundate, la fel și un centru comercial. Angajații s-au trezit deodată că plouă în interior.

Parcarea mall-ului s-a transformat parcă într-o piscină.

Rafalele de vânt care au atins chiar și 70 de kilometri pe oră au făcut ravagii și la Sebeș, în județul Alba. Acoperișul unui bloc a fost smuls și purtat ca o jucărie, ca apoi să cadă pe o stradă, lângă o casă.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si