Gabriel Oprea și-a băgat ginerele pe listele UNPR pentru europarlamentare! Ce avere are acum fiica politicianului și soțul ei? EXCLUSIV

Gabriel Oprea și-a băgat ginerele pe listele UNPR cu candidați la alegerile europarlamantare.

Radu Constantin, luni 15 aprilie 2019 , 08:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Printre nume mari precum Anghel Iordănescu sau Ilie Năstase, pe listele cu candidați la alegerile europarlamantare din partea UDMR s-a strecurat și Alexandru Marius Tudor, nimeni altul decât ginerele lui Gabriel Oprea, președinte al partidului.

Fost șef servicii pensii prvate la Autoritatea de Supraveghere Fianciară, Tudor nu are experiență politică însă are ”meritul” de a fi soțul fiicei lui Gabi Oprea, Ana Maria. Cei doi au ajuns în atenția presei în urmă cu câțiva ani, după ce au rămas fără doctoratele obținute la Academia Națională de Informații (a SRI) pe motiv de plagiat. Oprea senior a anuțat însă acum o lună că aceștia vor contesta în instanță decizia CNATDCU (Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certiciatelor Universitare), considerând acțiunea ca fiind un ”atac la familie în stil intelligence”.

Aproape 300.000 euro în bancă și doar 1.000 euro pe lună venit pe ultimul an

Tudor apare ultimul pe lista de candidați ai UNPR depusă la Biroul Electoral Central (ce-i drept, candidațiui sunt prezentați în ordine alfabetică). Declarația lui de avere, mult mai ”subțire” decât pe vremea când lucra la ASF conține un singur teren în București și 4 imobile (printre care un spațiu comercial de 3.000 mp), toate deținute împreună cu fiica șefului său.

Alexandru Marius Tudor deține 2 autoturisme, o șalupă și un peridoc, are bijuterii și obiecte de artă de 60.000 euro, conturi de 186.000 euro și 450.000 lei dar nu a avut în ultimul an decât venituri din chirii în valoare de 12.000 euro (la fel ca Ana Maria Tudor). În urmă cu un an, el a vțndut un apartament în valoare de 100.000 euro.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si