Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” - surpriză de proporții pentru iubita lui

Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” i-a serbat ziua iubitei sale, Ana-Maria Stoica, care îi va deveni soție. Bruneta a împlinit vârsta de 31 de ani.

Author: Georgiana Balaban marți 24 noiembrie 2020 , 14:06

gabriel vasiliu de la puterea dragostei și ana
Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriel de la „ Puterea Dragostei ” este mai îndrăgostit ca niciodată. Tânărul i-a serbat ziua iubitei sale, Ana-Maria. În afara de tort, baloane, buchetul imens de 101 trandafiri roșii și petrecerea surpriză, Gabriel și-a rugat toți cunoscuții să se filmeze în timp ce îi urează la mulți ani Anei.

Printre ei se numără și concurenții „Puterea Dragostei” din sezonul trecut, dar și cel de acum. Jador, Andreea Pirui, Bogdan Mocanu, Iancu Sterp, Haziran, George Ilinca, Mariana, Mădălina, Aya, Cristian Comănici, Alexandru Moroșanu, Ligi Dolha, Ella, Manuela Oprișiu, Renat Grosu, mama lui Gabriel Vasiliu, Găbiță de la Craiova, Robert Cobzaru, Rareș și Codruț Pop se numără printre persoanele care au felicitat-o pe Ana de ziua ei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 23 noiembrie –A doua parte- VIDEO. Ce mai au concurenții de împărțit după scandalurile care au loc zi de zi?

Citeste si: Ea este mama Marianei Danilenco de la „Puterea Dragostei”. Cele două seamănă izbitor de mult

Bruneta a împlinit vârsta de 31 de ani. „Astăzi este despre tine și nu în ultimul rând este vorba de ziua în care mama ta ți-a dat viață și vreau să-ți mulțumesc frumos că a ieșit pe acest pământ o femeie așa ca tine. O femeie luptătoare, frumoasă, familistă și nu în ultimul rând puternică. La mulți ani frumoși și și minunați! Să ai parte de tot ce este mai frumos în viață și să fi iubită numai și numai de mine. Eu alături de tine am avut cele mai frumoase momente de iubire și nu în ultimul rând, m-ai făcut să simt dragostea pe piele. Îți mulțumesc că am lângă mine, o femeie ca tine. Ții în mână 101 de trandafiri și aș vrea ca Dumnezeu să ne țină atâția ani împreună și să aibă grijă de noi doi. Să ne dăruiască ceea ce ne dorim cel mai mult de la el. Nu uita că mereu vei avea a mea parte dreaptă din corp. Oriunde merg și oriunde pășesc am pe picior un tatuaj cu ziua în care tu te-ai născut și mereu o să pășesc cu piciorul drept. Cu tine mi-am adus noroc și fericire în viața mea. Îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc!” i-a transmis Gabriel, iubitei sale.

Gabriel Vasiliu și Ana- mai îndrăgostiți ca niciodată

gabriel vasiliu de la puterea dragostei și ana
Gabriel Vasiliu și Ana.[Sursa foto: Instagram]

Gabriel Vasiliu de la „Puterea Dragostei” și Ana s-au cunoscut în urmă cu aproape un an. Cei doi se iubesc mai mult ca oricând și urmează să-și unească destinele. Ana a fost cerută de soție de către Gabi, chiar de ziua numelui său, de Sfântă Mărie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si