Gabriela Firea, dezvăluiri tulburătoare: "Am fost la serviciu cu perfuzii și branulă"

Gabriela Firea a oferit detalii despre operația pe care a suferit-o recent, din cauza unei afecţiuni gastro-intestinală acută.

G.S., marți 29 ianuarie 2019 , 15:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aflată, marți, la reuniunea Asociaţiei Municipiilor din România, primarul general al Capitalei a fost întrebată de jurnaliști care este starea ei de sănătate în prezent.

”Mă simt mai bine. Sunt în continuare sub tratament și respect cu strictețe un regim alimentar. A fost un eveniment mai neplăcut al meu, să spun așa .. o cumpănă, din care îi mulțumesc lui Dumnezeu și medicilor de aici de la noi din țară, pentru că am ieșit, să spun așa, cu fruntea sus. Și sper să nu se mai repete, nu a fost foarte simplu pentru mine. Am fost la serviciu și pe 3 ianuarie, chiar și cu perfuzii și cu branulă, dar asta e, când vrei să denigrezi ...” - a spus Firea.

La începutul lunii ianuarie, Gabriela Firea a anunțat că a fost operată la Spitalul Colentina, după ce a suferit de o afecţiune gastro-intestinală acută.

Intervenţia a fost laparoscopică, adică nu a necesitat o tăietură cu bisturiul, fiind considerată chirurgie minim-invazivă.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si