Gabriela Firea, după ultimele excluderi din partid: "PSD e condus de un personaj toxic"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, care este si vicepresedinte al PSD nu se afla in tara si nu a putut participa la sedinta de azi a CEx, insa a transmis, prin intermediul unui comunicat de presa, un mesaj in care sustine ca social-democratii nu mai pot continua "sub teroare" si ca partidul e condus de un personaj "toxic".

G. S., luni 05 noiembrie 2018 , 17:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Nu mai putem continua asa, sub teroarea excluderilor si a dizolvarilor. Frica poate mentine, vremelnic, un status-quo, dar in niciun caz nu este o solutie pentru progres si constructie.

In general, a-i exclude pe cei care vor sa se tina de cuvant fata de romani este un act profund antidemocratic. In cazul nostru, excluderile nu rezolva o problema, asa cum se iluzioneaza unii, ci o agraveaza. Nu este vorba doar de imaginea partidului sau de orgoliul anumitor lideri, ci de subrezirea propriei guvernari.

Cei pusi in discutie azi pentru excludere s-au numarat printre cei mai activi colegi, printre cei care au adus rezultate excelente pentru partid. Au avut pozitii critice, dar n-au sabotat cu nimic guvernarea, dimpotriva, au votat toate proiectele si s-au luptat, uneori eroic, cu adversarii nostri", a transmis Firea.

Primarul face referire la Adrian Tutuianu si Marian Neacsu, propusi pentru excludere in CEx.

"Stiu, sunt vinovata, alaturi de multi alti colegi, pentru ca am girat existenta acestui personaj devenit toxic pentru tara si l-am ajutat sa-si consolideze pozitia, din care acum foloseste puterea in mod discretionar", a mai precizat Primarul General al Capitalei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si