Galaţi: Fetiţa de 7 ani bătută şi scoasă în frig de mama sa, în grija unui asistent maternal, după ce nicio rudă nu a putut sa o preia

Fetiţa de 7 ani din localitatea gălăţeană Gohor - care ar fi fost bătută de mama ei aflată în stare de ebrietate şi care apoi a lăsat-o în frig în curte îmbrăcată subţire şi fără şosete - a fost dată în grija unui asistent maternal profesionist după ce specialiştii DGASPC Galaţi nu au identificat în familia copilei nici o rudă care să o preia.

M.A., joi 16 ianuarie 2020 , 09:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Galaţi, în urma anchetei sociale efectuate la locuinţa şi în familia lărgită a fetiţei nu a fost identificată nici o rudă care să o poată prelua în siguranţă şi să-i ofere copilei tot ce are nevoie în situaţia în care se află.

În consecinţă, autorităţile au decis ca fetiţa să fie dată în grija unui asistent maternal profesionist.

Citeste si: Florin Zamfirescu îl susţine pe primarul care vrea să nu le dea alocaţii romilor cu mulţi copii: “Cei subvenționați stau sub plapume și procreează alți subvenționați, care se înmulțesc ca furnicile cele devoratoare de civilizații”

Citeste si: Dezvăluiri tulburătoare! Incredibil, ce a spus vecina despre felul în care arăta Cristina Țopescu moartă în casă! "Dormea că un bebeluș"

De asemenea, specialiştii vor începe demersurile pentru a o decădea din drepturile părinteşti pe mama fetiţei.

Citeste si: Cu ce bărbat celebru a avut o relație regretata jurnalistă Cristina Țopescu

Conform reprezentanţilor DGASPC Galaţi, în prezent fetiţa este bine, însă nu vrea să se înto0îarcă la mama ei. 

Fetiţa de şapte ani a fost preluată de DGASPC după intervenţia unui vecin. Acesta a relatat că a auzit strigătele copilei scoase în frig de mamă şi a mers să o ia la el acasă, anunţând în acelaşi timp autorităţile. Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si