Galaxy Note 7 face prima victima: un baietel de sase ani a suferit arsuri pe mai multe zone ale corpului, dupa ce telefonul i-a explodat in mana

Nu trece o zi fără un anunţ dezastruos pe marginea Galaxy Note 7. Degeaba au anunţat cei de la Samsung că vor să aibă înapoi toate unităţile comercializate, dacă utilizatorii nu vor să le returneze. Fiecare zi în care acest dispozitiv continuă să se afle în mâinile oamenilor, este una în care smartphone-ul poate ucide pe cineva, scrie Playtech.

A.S., luni 12 septembrie 2016 , 14:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Un baietel in varsta de 6 ani din New York a suferit arsuri pe mai multe parti ale corpului, dupa ce bateria telefonului a explodat in timp ce acesta se uita la filmulete.
Copilul a fost transportat de urgenta la spital.
,,Copilul se uita clipuri video pe telefon în momentul în care bateria i-a explodat. Mi-a declanşat alarmele de incendiu din casă.” Povestea a fost relatată de bunica micuţului, Linda Lewis. Copilul a fost dus de urgenţă la spital cu arsuri pe mai multe zone ale coropului. Din fericire, acestea nu au fost foarte grave, iar copilul este acum acasă, unde îşi continuă tratamentul şi se odihneşte. "Este acasă acum. Nu vrea să vadă sau să se apropie de telefoane" a declarat mama baiatului.
Acesta este al 35 lea incident in care modelul Samsung Note 7 este implicat.
Rezultatele investigaţiilor Samsung arată că a fost o problemă izolată în celulele bateriei. Supraîncălzirea bateriei a survenit după ce anozii şi catozii au intrat în contact, o eroare de fabricaţie extrem de rară. Cu toate că problema este izolată la nivelul celulelor bateriei, siguranţa utilizatorilor este prioritară entru Samsung, motiv pentru care vom înlocui voluntar toate dispozitivele Galaxy Note 7 cu unele noi, anunta reprezentantii Samsung.

Un baietel in varsta de 6 ani din New York a suferit arsuri pe mai multe parti ale corpului, dupa ce bateria telefonului a explodat in timp ce acesta se uita la filmulete. Copilul a fost transportat de urgenta la spital. ,,Copilul se uita clipuri video pe telefon în momentul în care bateria i-a explodat. Mi-a declanşat alarmele de incendiu din casă.” Povestea a fost relatată de bunica micuţului, Linda Lewis. Copilul a fost dus de urgenţă la spital cu arsuri pe mai multe zone ale coropului. Din fericire, acestea nu au fost foarte grave, iar copilul este acum acasă, unde îşi continuă tratamentul şi se odihneşte. "Este acasă acum. Nu vrea să vadă sau să se apropie de telefoane" a declarat mama baiatului.

Acesta este al 35 lea incident in care modelul Samsung Note 7 este implicat. Rezultatele investigaţiilor Samsung arată că a fost o problemă izolată în celulele bateriei. Supraîncălzirea bateriei a survenit după ce anozii şi catozii au intrat în contact, o eroare de fabricaţie extrem de rară. Cu toate că problema este izolată la nivelul celulelor bateriei, siguranţa utilizatorilor este prioritară pentru Samsung, motiv pentru care vom înlocui voluntar toate dispozitivele Galaxy Note 7 cu unele noi, anunta reprezentantii Samsung.

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si