George Buhnici a bagat peste 100.000 euro in constructia casei de la Corbeanca! Proiectul este inca departe de finalizare

George Buhnici a sarit de 100.000 euro cheltuiti pentru constructia casei de la Corbeanca.

Webeditor: C.L. Author: Radu Constantin joi 02 noiembrie 2017 , 22:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La 6 luni de la inceperea constructiei, George Buhnici a sarit destul de mult de bugetul alocat pentru acest proiect. Pana acum, el a cheltuit 104.000 euro pentru ridicarea casei de la Corbeanca, iar stadiul lucrarilor a ajuns la aproximativ 75%.

Echipa de constructori a terminat constructia, a montat acoperisul, a tras sapa si a pregatit instalatiile pentru pornirea apei ai caldurii.

Asta pentru ca imobilul va fi unul independent energetic si isi va produce „singur” energie. De asemenea, garajul este la stadiul de placare cu piatra naturala, iar in interior se monteaza peretii camerelor. In zilele urmatoare vor veni si panourile solare care vor fi instalate pe acoperis.

George Buhnici a creat un blog in care isi prezinta etapele constructiei casei sale din Corbeanca. El explica aici in detaliu amanunte legate de constructie. Buhnici spune ca viitorul sau camin va fi unul controlabil de la distanta, eficient energetic si complet automatizat. De altfel, vedeta a instalat deja o camera de luat vederi care filmeaza casa non-stop, iar imaginile sunt transmise live pe Youtube.

George Buhnici a cumparat in 2015 o parcela de 1600 mp de teren, pentru care a platit 29 euro/mp. El si-a propus sa nu sara de 700 euro/mp locuibil, ca buget, ceea ce inseamna nu mai mult de 126.000 euro, imobilul avand o suprafata utila de 180 mp.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si