George Copos ii ofera un salariu astronomic celui care se ocupa de managementul hotelului Athenee Palace Hilton! Suma se ridica la peste 10.000 de euro!

Imediat dupa ce a fost eliberat din puscarie, George Copos pare ca o duce mai bine ca niciodata. Cel putin asta reiese din ultimele lui actiuni in domeniul afacerilor.

C.I.P., marți 10 mai 2016 , 17:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Copos a decis sa remanieze toata echipa manageriala care se ocupa de hotelurile pe care el le detine, iar alegerea sa a fost turcul Aykut Korkmaz, un manager foarte bun si cu o experienta mare in lantul de hoteluri Hilton.

Suma pe care a fost "ademenit" turcul este una cu multe zerouri. Conform statului de plata, Aykut Korkmaz, va incasa 10.700 de euro net pe luna pentru a gestiona treburile manageriale ale hotelului.

Turcul este absolvent al Facultatii de Administrare a Afacerilor si Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Ankara si imediat dupa absolvire s-a angajat in cadrul lantului hotelier Hilton.

Asta nu este singura schimbare in privirea managementului facuta de George Copos, el numind-o de curand pe Christine Schillings la conducerea companiei ANA Hotels, companie ce detine hotelurile Athenee Palace Hilton, Crowne Plaza, Europa, Ana Aslan Health Spa, Sport, Sport Welness Spa, Bradul, Poiana, dar si Ana Teleferic, noteaza cei de la Ziarul Financiar.

TAGURI
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si