George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii! El a rămas cu afacerea care i-a dus aproape 15 milioane de euro în ultimii ani, în timp ce Cristiana Copos s-a ales cu cofetăriile care au produs doar 40.000 de euro!

Rezultatele financiare arată că George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii.

Matei Vaihan, marți 18 decembrie 2018 , 17:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anul trecut, George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii. George şi Cristiana Copos au divorţat anul trecut, iar presa a dezvăluit că acesta a rămas cu afacerile din domeniul hotelier, derulate prin compania Ana Hotels SA, în timp ce fosta nevastă s-a ales cu lanţul de cofetării, deţinut de Ana Pan SA. Cele două firme au rezultate total opuse, conform Ministerului de Finanţe.

George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii. Compania s-a i-a adus un profit de 14,5 milioane de euro

WOWbiz.ro a dezvălui recent că  Ana Hotels SA, care deţine hotelurile de cinci stele Athénée Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală, trei hoteluri de trei stele din Poiana Braşov şi hotelul Europa de la mare, a bifat un profit de 5,25 milioane de euro în 2017. Mai mult, din 2014 şi până în 2017, câştigurile totale ale companiei controlate de George Copos au fost de aproximativ 14,5 milioane de euro.

George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii. Cofetăriile Cristianei Copos au adus doar câteva zeci de mii de euro

E clar că George Copos şi-a păcălit soţia la împărţirea averii. În aceeaşi perioadă, Ana Pan SA a avut rezultate contradictorii.

S-a înregistrat profit în 2015 (10.000 euro) şi 2016 (450.000 de euro), în timp ce pierderi au fost bifate în 2014 (170.000 euro) şi 2017 (250.000 de euro). Un bilanţ al acestei perioade arată că afacerea Cristianei Copos a produs aproximativ 40.000 de euro, în timp ce afacerea fostului ei soţ i-a adus acestuia 14,5 milioane de euro!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt... Curs valutar BNR luni, 19 aprilie 2021: Euro crește, dolarul se prăbușește! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si