Liderul AUR trebuia să participe la o reuniune la Israel Heritage Foundation, de la New York, în 18 septembrie, la invitația Coaliției Interparlamentare pentru Etică Globală (IPCGE). Evenimentul constă într-o cină dată în cinstea lui Mike Pompeo, fost secretar de stat în mandatul lui Donald Trump.

Citește si: George Simion, nunta anului în România. Alerta cu bombă a fost falsă. Cele mai controversate momente- LIVE TEXT

George Simion era pregătit pentru a participa în cadrul acestui eveniment. Cina va avea loc în SUA, în perioada 17-19 septembrie, iar liderul AUR a cerut bani de la Parlament să plece pe continentul american. După aceste formalități, a aflat că organizatorii acelui eveniment i-au refuzat participarea.

Cum a reacționat George Simion

În perioada 17-19 septembrie, George Simion trebuia să plece în SUA, acolo unde urma să participe la o reuniune a Israel Heritage Foundation, de la New York, în 18 septembrie, la invitația Coaliției Interparlamentare pentru Etică Globală (IPCGE). Politicianul voia să participe la cina dată în cinstea lui Mike Pompeo, fost secretar de stat în mandatul lui Donald Trump.

Citește si: Ce studii are Ilinca, soția lui George Simion

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Deși se pregătea să plece, între timp însă, organizatorii evenimentului, Israel Heritahe Foundation, au decis să respingă participarea lui George Simion la eveniment. Motivul ar fi acuzațiile de antisemitism care planează asupra acestuia.

Citește si: Cum și-a cunoscut George Simion iubita. Președintele AUR și Ilinca se vor căsători pe 27 august 2022

George Simion s-a căsătorit de curând, iar nunta sa a fost discutată intens.

În urmă cu ceva vreme, liderul AUR a mărturisit că întregul eveniment l-a costat 12.000 de euro. El mai susține faptul că o parte din bani au provenit din donații sau din cadoul de la nași.

„Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, declara George Simion.

Citește si: Unde vor petrece George și Ilinca Simion luna de miere. Au bani de Maldive, dar la locația asta nu te așteptai!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si