Metoda inedită a unui șofer pentru a-și feri mașina de frunzele toamnei

Un șofer din Bucureși și-a uimit vecinii atunci când a decis să agațe o plasă de pomi pentru a stopa căderea frunzelor. El a amplasat pânza deasupra autoturismului, sătul să o curețe zilnic de frunzele uscate.

Author: Georgiana Balaban sâmbătă 29 octombrie 2022 , 13:47

șofer drumul taberei

Un șofer din București a decis să-și ferească mașina de frunze.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Românii sunt celebri pentru inventivitatea lor. Mai nou, șoferii își scot la suprafață creativitatea și găsesc tot felul de modalități pentru a-și proteja autoturismele sau pentru a-și ușura munca în întreținerea mașinilor.

Citește si: Tu cum îți pregătești mașina pentru iarnă? TOP 3 lucruri pe care să le faci înainte de venirea sezonului rece

Un șofer din Drumul Taberei, București, a decis să pună o plasă atârnată de doi pomi pentru a opri căderea frunzelor pe locul său de parcare. Omul a amplasat plasa fix deasupra mașinii, astfel că mașina sa este protejată. Frunzele cad în plasa verde, mașina nu riscă să fie zgâriată, iar el nu mai trebuie să o curețe zilnic de frunzele uscate.

Citește si: Noi reguli pentru șoferi, în sensul giratoriu

Vecinii au rămas uimiți de ideea șoferului și l-au fotografiat.

Gestul inedit al unui român: s-a băgat în frigiderul unui supermarket ca să se răcorească

Un român a recurs la un gest neașteptat pentru a scăpa de caniculă. El s-a băgat în frigiderul unui supermarket să se răcorească, iar imaginile au ajuns în mediul online.

Citește si: Un tânăr de 25 de ani a murit într-un accident groaznic în Prahova. Mașina s-a rupt în două. FOTO

Bărbatul nu a mai suportat căldura și fără a se gândi prea mult s-a băgat în frigiderul unui supermarket să se răcorească. Întreaga scenă a fost filmată.
Imaginile au devenit virale într-un timp scurt.

Temperaturile ridicate le dă bătăi de cap românilor. Tinerii caută soluții pentru a se răcori în orice fel. Un bărbat a vrut să scape de gradele mari din termometre așa că a intrat în frigiderul unui supermarket.

Imaginile au devenit virale pe TikTok imediat.

Citește si: Cine este și din ce clan face parte mama șoferului din Sectorul 4, care le-a râs polițiștilor în nas, dintr-o cadă plină cu spumă, pentru că nu au reușit să îl prindă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si