Gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu făcut la aniversarea a 50 de ani! Fostul fotbalist le-a trimis un mesaj video invitaţilor şi i-a rugat ca, în loc de cadouri, să doneze bani pentru un tânăr paralizat!

S-a aflat despre gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu, care l-a ajutat pe un tânăr aflat în suferinţă.

Matei Vaihan, miercuri 12 decembrie 2018 , 17:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ziaristul Ovidiu Ioaniţoaia a dezvăluit gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu. “Luni seara, cu ocazia împlinirii a 50 de ani, Ionuţ s-a serbat la un hotel din centrul Capitalei împreună cu coechipierii de altădată şi cu prietenii. Lume multă. Dacă a fost prezentă, special guest, Simona Halep, au lipsit Mircea Sandu şi, având meci la Piteşti, Gică Hagi. Nu-i treaba mea să reproduc lista oaspeţilor”, a scris Ioaniţoaia în Gazeta sporturilor.

Gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu: "Ţintuit într-un scaun cu rotile, acesta are nevoie urgentă de sprijin"

“Remarc însă că, printr-un mesaj video, Lupescu i-a rugat pe invitaţi să nu vină cu cadouri. Fiecare să doneze, după posibilităţi, o sumă de bani pentru ajutorarea unui tânăr din Câmpina, Răzvan Iordache, paralizat în urma unui accident suferit cândva la ştrand. Ţintuit într-un scaun cu rotile, acesta are nevoie urgentă de sprijin pentru a efectua încă o intervenţie chirurgicală în Thailanda. Operaţia i-ar permite, speră el, să meargă din nou”, a dezvăluit Ioaniţoaia.

Gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu: "Nu l-am întâlnit niciodată"

Trebuie să se ştie despre gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu. “Luni dimineaţă, curios, l-am întrebat pe Ionuţ cine e Răzvan Iordache. O rudă, un amic, un vecin? „Nici vorbă, nu l-am întâlnit niciodată. Mi-a scris cu rugămintea să-l ajut, ceea ce şi încerc”, mi-a răspuns. Un gest emoţionant, omenesc, care face inutilă orice completare”, a încheiat Ioaniţoaia relatarea despre gestul fostului mijlocaş al echipei naţionale.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si