Gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu făcut la aniversarea a 50 de ani! Fostul fotbalist le-a trimis un mesaj video invitaţilor şi i-a rugat ca, în loc de cadouri, să doneze bani pentru un tânăr paralizat!

S-a aflat despre gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu, care l-a ajutat pe un tânăr aflat în suferinţă.

Matei Vaihan, miercuri 12 decembrie 2018 , 17:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ziaristul Ovidiu Ioaniţoaia a dezvăluit gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu. “Luni seara, cu ocazia împlinirii a 50 de ani, Ionuţ s-a serbat la un hotel din centrul Capitalei împreună cu coechipierii de altădată şi cu prietenii. Lume multă. Dacă a fost prezentă, special guest, Simona Halep, au lipsit Mircea Sandu şi, având meci la Piteşti, Gică Hagi. Nu-i treaba mea să reproduc lista oaspeţilor”, a scris Ioaniţoaia în Gazeta sporturilor.

Gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu:" Ţintuit într-un scaun cu rotile, acesta are nevoie urgentă de sprijin"

“Remarc însă că, printr-un mesaj video, Lupescu i-a rugat pe invitaţi să nu vină cu cadouri. Fiecare să doneze, după posibilităţi, o sumă de bani pentru ajutorarea unui tânăr din Câmpina, Răzvan Iordache, paralizat în urma unui accident suferit cândva la ştrand. Ţintuit într-un scaun cu rotile, acesta are nevoie urgentă de sprijin pentru a efectua încă o intervenţie chirurgicală în Thailanda. Operaţia i-ar permite, speră el, să meargă din nou”, a dezvăluit Ioaniţoaia.

Gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu: "N u l-am întâlnit niciodată"

Trebuie să se ştie despre gestul fabulos al lui Ionuţ Lupescu. “Luni dimineaţă, curios, l-am întrebat pe Ionuţ cine e Răzvan Iordache.

O rudă, un amic, un vecin? „Nici vorbă, nu l-am întâlnit niciodată. Mi-a scris cu rugămintea să-l ajut, ceea ce şi încerc”, mi-a răspuns. Un gest emoţionant, omenesc, care face inutilă orice completare”, a încheiat Ioaniţoaia relatarea despre gestul fostului mijlocaş al echipei naţionale.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 13 aprilie 2021: Euro și dolarul cresc față de leu! Care sunt... Curs valutar BNR marți, 13 aprilie 2021: Euro și dolarul cresc față de leu! Care sunt noile cotații
spotmedia.ro
Altă cale nu e! Bărbați sau puștani Altă cale nu e! Bărbați sau puștani
spotmedia.ro
Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă,... Toți angajaţii de la Primăria Capitalei primesc spor de condiții vătămătoare de muncă, deşi lucrează într-o clădire reabilitată din centru. Salariul mediu e dublu faţă de media pe ţară
b1.ro
Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID? Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?
infoactual.ro
Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune... Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Victor Socaciu. „Spitalul se supune tuturor rigorilor legale…”
infoactual.ro
Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film Premiile BAFTA 2021. Cele mai importante nume în industria britanică de film
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si