Gestul impresionant făcut de Iulian Pîtea şi Ciprian Silaşi pentru copiii din Braşov! Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp! VIDEO EXCLUSIV

Foştii ”războinici” Iulian Pîtea şi Ciprian Silaşi au organizat un eveniment de suflet la Braşov!

Author: Cornelia Ionescu Webeditor: Lia Popescu luni 21 ianuarie 2019 , 19:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La Exatlon, Iulian Pîtea şi Ciprian Silasi au legat o prietenie extrem de frumoasă. Cei doi ”războinici” s-au înţeles de minune în competiţie şi doar eliminarea din show a cântăreţului sibian a făcut că drumurile celor doi să meargă, o perioadă, într-o altă direcţie!

Din fericire, nu pentru multă vreme, căci, la scurt timp de la finalul concursului, la nici două săptămâni de la întoarcerea în ţară, cei doi s-au revăzut, şi nu oriunde, ci la un eveniment legat tot de Exatlon, în care Ciprian Silaşi a pus foarte mult suflet. Este vorba de un concurs inedit organizat de el, la Sibiu, sub titulatura ”Ziua micilor războinici”, dedicat copiilor care iubesc competiţia si eroii din Republica Dominicană!

”Peste 130 de puşti au participat la eveniment şi împreună cu ei am oferit bucurii copiilor nevoiaşi o zi mai târziu, prin cadourile pe care le-am dăruit orfanilor de la Casa de Copii din Orlat”, a povestit Silaşi!

Iulian Pîtea, alături de copiii din Braşov! ”Am vrut să le aduc Exatlon-ul acasă

Succesul avut în rândul copiilor i-a determinat pe foştii concurenţi de la Exatlon să ducă proiectul mai departe şi în alte oraşe! Astfel, în urmă cu câteva zile, Iulian Pîtea, ajutat şi de Silaşi, a organizat unul asemănător la Braşov, oraş din care provine ”fabulosul” din Dominicană! Astfel, peste 200 de puşti au venit în sala de sport a Şcolii nr.11 din localitate, pentru a participa la ”Ziua micilor războinici”, fiecare dintre ei cu o jucărie, ce urma să fie donată unui Centru de Recuperare din Brădet!

Toţi s-au întrecut pe traseele făcute special pentru ei cu cei doi organizatori, dar şi cu Ana Otvoş, Beatrice Olaru, Corina Petruţ sau Mădălina Linguraru, ”faimoşii” Cristi Pulhac, Yamato Zaharia şi Paula Vieru, dar şi fosta vedetă din sezonul 1, Alex Nedelcu!

”Tot ce am făcut a fost din suflet! Am vrut să fiu alături de copiii din Braşov şi să le aduc acasă Exatlon-ul! Mă bucur că, prin acţiunea sportivă de sâmbătă, am reuşit să le aduc un zâmbet micuţilor aceştia minunaţi! Le mulţumesc celor care au fost alături de mine în acest proiect, ”războinici” şi ”faimoşi”, gestul lor a fost impresionant şi vă promit că evenimentele vor continua. Deja pe 27 ianuarie, am stabilit, vom fi la Piteşti, iar pe 2 februarie la Sibiu”, a declarat Iulian Pîtea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si