Gestul sfâșietor făcut de soția lui Alex, tânărul din Târgu-Jiu care a murit la frizerie, imediat după înmormântare

Durere fără margini în familia lui Alex, tânărul din Târgu-Jiu care a murit pe scaun la frizerie. Soția sa a făcut un gest sfâșietor după înmormântare.

M. P., marți 19 februarie 2019 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alex avea doar 35 de ani, o soție și o fetiță de 8 ani care încă îl așteaptă acasă. El s-a stins din viață fulgerător chiar în timp ce se afla pe scaunul de la frizerie. Întreaga comunitate a fost șocată de moartea tânărului. Peste 500 de persoane l-au condus pe ultimul drum.

După înmormântare, soția îndurerată a transmis un mesaj sfâșietor.

Citeste si: Denisa avea opt ani și a murit în fața bunicilor ei! "Ne-a cerut puțin suc și dulciuri, apoi a închis ochii" - Bunicii sunt devastați de durere!

"În aceste momente nimeni și nimic nu poate alunga imensa durerea…tragedia care s-a întâmplat nu va putea fi uitată niciodată! Cu toate astea vă mulțumesc fiecăruia în parte că ați fost lângă noi, familia, și că ați încercat cu un sfat, o vorbă, să ne mai alinați din suferință! Alex va rămâne mereu în amintirea voastră și în sufletul meu, dincolo de stele veghează asupra noastră… ", a scris Valentina.

Alex era cunoscut pentru pasiunea sa pentru sport și mergea frecvent la sala de forță. În urma sa au rămas acum o soție și o fetiță de 8 ani îndurerate. Fiica acestuia își strigă tatăl în fiecare zi și îl așteaptă să se întoarcă acasă.

Te-ar putea interesa si