Gheorghe Dincă a fost internat de 8 ori la Psihiatrie. Alexandru Cumpănaşu a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Ies la iveală informaţii şocante referitoare la Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra şi Luiza, cele două copile care s-au urcat în maşina sa, la ocazie. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a mărturisit în urmă cu câteva momente că bărbatul a fost internat la Psihiatrie nu o dată, ci de opt ori!

Author: R.B. luni 29 iulie 2019 , 15:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Informaţiile referitor la ce s-a întâmplat acolo sunt halucinante de la o secundă la alta. Acest monstru care spune că le-a omorât pe Alexandra şi Luiza a fost internat de 8 ori la Spitalul de Psihiatrie din Corabia sau Slatina. Prin urmare, nu avea dreptul să conducă, să aibă permis.

Trebuia să fie luat de îndată la Caracal... fiind internat la Psihiatrie, este obligatoriu ca aceşti oameni să fie primii suspecţi în cazul oricărei infracţiuni. Acest om era cunoscut de toate autorităţile ca o persoană cu probleme psihice extrem de grave", a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu la RTV.

În urma investigațiilor realizate de gazetaoltului.ro, am ajuns în posesia unor documente care demonstrează că Dincă Gheorghe, omul ce a îngrozit o lume întragă cu faptele sale, este NEBUN cu acte. Criminalul a fost internat de mai multe ori la secția de Psihiatrie pe urma tulburărilor mentale și de comportament datorite folosirii alcoolului, sindromul de dependență. 

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si