Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă! Cine este victima

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a mai recunoscut o faptă. Bărbat care a îngrozit o țară întreagă a mai recunoscut un viol pe care l-a săvârșit asupra unei femei de 49 de ani.

A.N.C, vineri 16 august 2019 , 10:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gheorghe Dincă a devenit mai cooperant cu poliția și, în ultima vreme, acesta a început să vorbească mai mult cu anchetatorii.

Gheorghe Dincă a mai recunoscut o faptă

Criminalul din Caracal le-a spus ofițerilor care l-au interogat că a abuzat sexual o femeie de 49 de ani, chiar în casa lui.

Dincă a recunoscut că a ademenit-o în curte sub pretextul că va primi de lucru, însă acesta a profitat de ea. Femeia a fost căutată de polițiști, iar aceasta le-a povestit totul. În cursul zilei de marți, femeua a mers și a depus o plângere penală.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si