Gheorghe Dincă avea o iubită? Cine este misterioasa "Ioana"

A.N.C, sâmbătă 10 august 2019 , 15:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

George Răzvan, vecinul lui Gheorghe Dincă, a povestit că bărbatul care a terorizat o țară întreagă era vizitat de o femeie și chiar a cunoscut-o.

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă era bătută constant! Nevasta criminalului din Caracal a recunoscut tot în fața anchetatorilor

Citeste si: Cum și-a petrecut Alexandra ultima zi din viață! Ce făceau autoritățile chiar înainte ca ea să dispară complet

Citeste si: Alexandru Cumpănașu face declarații incredibile: "Gheorghe Dincă să fie pus în libertate"

Femeia în cauză se numește Ioana și că a apărut în viața lui Dincă după plecarea soției de acasă. ”Am văzut o singură femeie. Una Ioana. Soțul ei ar fi murit și avea un copil de 18 ani. Era înaltă, subțirică și cu ochelari negri.”, a spus vecinul și prietenul lui Dincă.

Gheorghe Dincă îşi bătea soţia constant

Surse din anchetă au dezvăluit noi informaţii din dosar, care conturează şi mai bine profilul psihologic al suspectului Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani.La dosar se află mărturia terifiantă a soţiei lui Dincă, femeia susținând că individul o bătea foarte des, potrivit Libertatea.ro.

Soția lui Gheorghe Dincă

Suspectul a fost misogin cu femeile din echipa de investigaţie, pe toată durata anchetei. Ba mai mult , felul în care mecanicul auto a povestit despre violarea şi omorârea celor două fete „arată că Dincă nu consideră femeile decât un obiect al plăcerii masculine”.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si