Gheorghe Dincă, dezvăluire cutremurătoare: ”Aveam animale în curte și le hrăneam cu carne și oase!”

Gheorghe Dincă, monstrul de la Caracal care a răpit după adolescente la distanță de trei luni una de alta, Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (15 ani), este audiat zilnic de anchetatori. El a recumoscut că le-a ucis pe cele două fete, dar declarațiile lui se bat cap în cap de la o zi la alta.

Author: R.B. vineri 13 septembrie 2019 , 14:35

Gheorghe Dincă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Gheorghe Dincă. La una dintre audieri, care a durat ore bune, Dincă a făcut o dezvăluire cutremurătoare. Acesta a spus că păstra oasele victimelor sale în curte pentru a hrăni cu ele animalele. „Aveam animale în curte și le hrăneam cu carne și oase”, a fost explicația lui Dincă, conform cancan.ro.

  Gheorghe Dincă nu recunoaște că a ucis-o pe Luiza. Răsturnare de situație

  Se pare că Gheorghe Dincă nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu.

  Gheorghe Dincă

  Potrivit  România TV, Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, nu recunoaște uciderea Luizei Melencu, fata dispărută în luna aprilie.

  Gheorghe Dincă nu o recunoaște pe Luiza din fotografii și, potrivit sursei citate, spune că nu Luiza ar fi fost prima victimă. Mai mult, Dincă și-a retras declarația cu privire la prima crimă. Amintim că Gheorghe Dincă făcea referire la victimele sale menționând ”fata din luna mai” fără să le spună numele. 

  Citeste si: Un jurnalist italian aruncă bomba în cazul Caracal! ”Gheorghe Dincă aducea femei și copii acolo”

  Un jurnalist italian aruncă bomba în cazul Caracal, făcând dezvăluiri șocante despre Gheorghe Dincă.

  Gheorghe Dincă

    Jurnalistul italian Rok Xavi, a declarat miercuri seara la un post tv că el îl cunoaște pe Gheorghe Dincă, acesta fiind personaj într-un reportaj făcut de el în urmă cu câțiva ani. Reportajul avea ca temă traficul de carne vie în Italia.  J urnalistul de investigaţie Rok Xavi, cel care a făcut reportajul, a fost ulterior și premiat.

  Citeste si: Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră, după ce s-a spus că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul"

  ”Erau trei rulote la marginea oraşului Bari, în apropiere de stadionul San Nicola. Se făcea acolo trafic de minori, prostituție. Într-una din ele l-am recunoscut pe Gheorghe Dincă. Aducea femei, copii, acolo. Mai era cu o doamnă din Caracal, în jur de 40-50 de ani, şi făceau trafic de minori acolo, în zona stadionului San Nicola", a declarat Rok Xavi, pentru Romania TV.


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si