Primarul unei comune constănţene a murit duminică, după ce ar fi intrat cu maşina într-un copac, accidentul având loc la intrarea în staţiunea Neptun.

Citește și: Anastasia, tânăra moartă în accidentul teribil de la Bucea, plânsă de toți apropiații săi: „Drum lin spre cer”

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că accidentul a avut loc pe DN 39, în zona podului Neptun.

Poliţiştii au constatat că bărbatul conducea un autoturism din direcţia Mangalia către Constanţa, iar la un moment dat maşina a ieşit de pe drum şi a intrat într-un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a murit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier grav în Covasna: Două persoane au murit, printre care și o tânără de 18 ani

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

Cum s-a produs totul

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut la intrarea în Neptun, după ce o maşină ar fi intrat într-un copac.

Citește și: Un primar din Suceava este căutat de poliţie după ce a fugit de la locul accidentului pe care l-a produs. Martorii susțin că era beat

La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, pacientul fiind declarat decedat de cadrele medicale.

Victima este Gheorghe Moldovan, avea 67 de ani şi era primarul comunei Albeşti. El era primar din 2008, fiind membru al Partidului Naţional Liberal.

Citește și: Trei autoturisme ce au făcut accident au îngreunat traficul din București. Patru tramvaie au fost blocate din cauza incidentului

„Cu tristețe, vă anunțam că s-a stins din viață, într-un accident rutier, Gheorghe Moldovan, primarul comunei noastre Albești Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei.
Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!”, au transmis apropiații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si