Giani Kirita a fost la cutite cu Vladimir Draghia! E momentul adevarului! Il va sustine sau nu azi fostul lider al "Faimosilor" in finala Exatlon?
Life

Giani Kirita a fost la cutite cu Vladimir Draghia! E momentul adevarului! Il va sustine sau nu azi fostul lider al "Faimosilor" in finala Exatlon?

23 mai 2018

Giani Kirita a vorbit despre despre problemele cu Draghia, dar si despre ce crede in acest moment despre finalistul de la Exatlon!

 

Dupa ani de zile in care nici macar nu s-au salutat, Giani Kirita s-a impacat in Republica Dominicana cu Vladimir Draghia! Vorbele grele pe care si le-au aruncat la un alt show de televiziune au fost date uitarii si, timp de patru luni, cei doi “faimosi” s-au sustinut unul pe altul la Exatlon, cel mai puternic show de televiziune din Romania, difuzat de KanalD.

Giani Kirita a spus cine castiga Exatlon! "Am impartit cotetul, dar si recordurile"

Vladimir Draghia

Poate tocmai de aceea, in finala din aceasta seara, in care Vladimir Draghia se lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro cu “razboinicul” Ionut Sugacevschi, Giani are un favorit cert.

“Nu mai conteaza acum ce s-a intamplat acum doi ani sau 10! Ce a fost a fost! Nu ma mai intereseaza trecutul! Eu cu Vladimir m-am impacat de multa vreme! Am impartit la Exatlon si bune si rele, si cotetul si casa, si bucurii, si tristeti, de toate! Am avut impreuna recorduri, am mancat din aceeasi farfurie, ne-am sustinut la greu, am fost adevarati barbati! Campioni, si nu exagerez! Asa ca in finala, Hai “Vulture”! Fa-ne mandri! Tu vei castiga”, a spus fostul “faimos” pentru WOWbiz.ro!

Giani Kirita a spus cine castiga Exatlon, insa, el a vorbit la modul afirmativ si despre Ionut! “Atunci cand am plecat din concurs, el m-a imbratisat. La fel au facut-o si ceilalti “razboinici”! A fost pentru mine un mare castig. Mi s-a demonstrat ca oamenii de acolo m-au placut, chiar daca am fost adversari, si am putut fi pentru ei un adevarat model”, a conchis liderul “faimosilor”!

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook