Gigi Becali, avertisment dur la adresa unui fotbalist: „Să nu mă șantajeze!”

Gigi Becali i-a transmis un avertisment dur fotbalistului Bogdan Planic. Totul s-a întâmplat după ce Zvono Milojkovic, impresarul fundașului sârb de la FCSB, a lăsat să se înțeleagă că fotbalistul ar accepta să își prelungească înțelegerea cu vicecampioana României dacă va primi o anumită sumă la semnătură.

G.B., miercuri 23 octombrie 2019 , 18:53

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Becali avertisment dur la adresa unui fotbalist

„Planic să nu mă șantajeze pe mine, că nu merge cu Becali așa. Eu o să mă duc și în fața vestiarului să-oi fac o ofertă. Are 10 sau 11 mii, îi voi da 15 mii pe lună și cu asta basta. Acceptă, bine! Nu acceptă? Ne strângem mâna și “La revedere!”. Dar să știe că nu merge cu șantaj, că prefer să pierd jucători de milioanme decât să mă las șantajat. La mine nu trebuie să vii tu să ceri mărire că măresc eu cui cred că merită.

Becali avertisment dur la adresa unui fotbalist: „Să nu mă șantajeze!”

Citeste si: Cele mai bune sfaturi despre pronosticuri pe fotbal

„Să nu mă șantajeze!”

Uite, Panțîru a venit de câteva luni, a jucat bine, iar de la 6.000 de euro îi fac 10.000. Soiledis a venit pe 8.000, o să îi fac 10.000. Cristea, la fel, o să primească și el o mărire, pentru că băiatul a ajuns la echipa națională, nu poți să-i ții așa”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB-ului, pentru prosport.ro.

Becali avertisment dur la adresa unui fotbalist: „Să nu mă șantajeze!”

Citeste si: Gestul neașteptat al unui client nemulțumit. A anunțat că a pus o bombă la o bancă din București

Bogdan Planic este cotat de site-urile de specialitate la 2,3 milioane de euro. Fundașul sârb în vârstă de 27 de ani a ajuns la vicecampioana României pe 23 august 2017 și mai are contract până în vara anului 2020 și va putea semna în iarnă din postura de jucător liber, scrie fanatik.ro.

Becali avertisment dur la adresa unui fotbalist: „Să nu mă șantajeze!”

Citeste si: Anunț de ultimă oră al medicilor: „Vaccinul antigripal este insuficient!"

„Am citit în presa din România interpretarea că ‘Planic se plânge că nu i-a fost oferită prelungirea contractului’. Am început să râd când am citit. Cum să se plângă? Planic va putea semna cu oricine peste două luni, iar la vară se poate transfera gratis oriunde! E un statut rău ăsta? De ce s-ar plânge?”, a afirmat impresarul Zvonko Milojkovic.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si