Gigi Becali crede ca pedofilul-politist ar trebui sa se duca la biserica: "Demonii l-au pus sa faca asta. Acest om e posedat"

Webeditor: G. S. miercuri 10 ianuarie 2018 , 08:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gigi Becali a facut primele declaratii despre cazul care a revoltat o tara intreaga. Despre Eugen Stan, barbatul acuzat de pedofilie, Gigi Becali a spus ca este un om care doar prin multa credinta se poate vindeca de ceea ce sufera.

Mai mult, astfel de gesturi necuviincioase ale barbatului ar avea de-a face cu mai multe forte supranaturale, pe care doar Biserica le mai poate alunga.

"Acesti oameni au demoni. Altfel nu imi explic. Demonul il pune sa faca asta. Nu te pune demonul? Cum sa ai asemenea pofte daca nu iti spune demonul. Se poate vindeca, in primul rand trebuie sa vrei, sa ai vointa, iar harul lui Dumnezeu lucreaza in oricine. Hristos a venit pe Pamant pentru pacatosi, nu pentru sfinti. Daca nu ai pocainta si marturisire, nu ai cum sa te vindeci de boala asta. Asta e o boala, e posedat de demon.

Acesti demoni pot fi anulati si alungati numai cu rugaciuni multe, rugaciunile Sfantului Vasile cel Mare", a spus Gigi Becali la WOWbiz.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si