Gigi Becali i-a dat Danielei Crudu o icoană de Paşte! Afaceristul i-a adus-o de la Muntele Athos! | DEZVĂLUIRI

Pe vremea când Cruduţa era iubita lui Mihai Costea, Gigi Becali i-a dat Danielei Crudu o icoană de Paşte.

Author: Matei Vaihan vineri 26 aprilie 2019 , 11:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Nu mai e un secret că Gigi Becali i-a dat Danielei Crudu o icoană de Paşte. Totul s-a întâmplat în 2012, când Cruduţa era iubita lui Mihai Costea, unul dintre jucătorii Stelei. Becali nu a fost de acord cu relaţia, considerând că Costea nu mai dă acelaşi randament de când era cu Crudu, dar, până la urmă, a trebuit să accepte situaţia. ( vezi motivul pentru care Fiscul vrea să execute silit clinica lui Gigi Becali)

Gigi Becali i-a dat Danielei Crudu o icoană de Paşte: "Dacă o iubeşte pe aia, ce să-i fac?" 

Becali s-a dus la Muntele Athos în Săptămâna Mare, acum, şapte ani, de unde s-a întors cu două icoane, pentru Costea şi Cruduţa.

„Am vorbit cu el, mi-am dat seama că n-am de ce să fiu împotriva lui. Dacă o iubeşte pe aia, ce să-i fac? I-am luat două icoane, una pentru el, una pentru Daniela. Dacă Mihai o iubeşte, ce drept am eu să mă amestec, mai ales că el e atât de încăpăţânat, face numai în contră. Aşa, măcar, poate pot să îl salvez ”, a dezvăluit Gigi Becali.

Gigi Becali i-a dat Danielei Crudu o icoană de Paşte: "Chiar dacă stau cu Daniela, nu facem tâmpenii"

E clar că Gigi Becali i-a dat Danielei Crudu o icoană de Paşte. Presa relatat şi răspunsul lui Costea: „Nea Gigi, n-ai pierdut banii pe mine. Îmi aştept rîndul să intru, nu mă supăr. Chiar dacă stau cu Daniela, nu facem tâmpenii, mă odihnesc pentru meci”. Până la urmă, relaţia dintre Mihai Costea şi Daniela Crudu s-a destrămat.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si