Gigi Becali l-a desfiintat pe Mugur Isarescu pentru ca guvernatorul BNR nu i-a dat aprobare sa isi deschida o banca: “E omul ciumei rosii si al masoneriei! Isarescu este un mascarici, un frustrat si un invidios”. Cand s-a petrecut scandalul

Gigi Becali a intentionat sa deschida „Becali Bank”, dar BNR nu i-a dat autorizatie.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Mihai Dragan duminică 03 septembrie 2017 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In 2008, Gigi Becali a depus la BNR documentatia pentru infiintarea unei institutii de credit pe care intentiona sa o denumeasca Becali Bank, cu un capital social de 30 milioane de euro. „Echipa de conducere e gata, am depus documentele si sper ca intr-o luna si ceva sa primesc autorizatia ca pana la vara banca sa poata incepe sa lucreze.

Va avea un capital social de 30 mil. euro si se va numi Becali Bank, asa cum am mai anuntat”, a declarat Becali pentru Ziarul Financiar. Pentru a-si deschide banca, Becali trebuia sa primeasca de la BNR aprobarea constituirii acesteia, apoi autorizarea functionarii.

Dosarul bancii lui Becali a fost respins, insa, de BNR, iar patronul Stelei a pus tunurile pe Mugur Isarescu, seful institutiei. „Isărescu e omul ciumei rosii si al masoneriei”, a declarat Becali la o emisiune tv, in care a intrat prin telefon. „Isarescu este un măscărici, un frustrat şi un invidios.

Am făcut cerere pentru o bancă şi mi-au respins-o, pentru că nu sînt unul de-ai lor. Motivele? Nişte tîmpenii. Că banii mei poate provin din vânzările de terenuri cu Armata, mi-au zis. Mi-au sugerat să cumpăr o bancă din străinătate. Am refuzat. E strigător la cer!”, a incheiat Gigi Becali.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si