Gigi Becali locuieste intr-o vila uriasa, cu piscina si teren de tenis! Asa arata proprietatea fabuloasa a celui mai generos milionar roman!

Gigi Becali este unul dintre cei mai bogati romani si totodata cel mai generos milionar mioritic. Latifundiarul are o sumedenie de terenuri valoroase in Bucuresti si in afara Capitalei, si este finantatorul celui mai titrat club de fotbal din Romania.

Webeditor: Petru Luca Author: Lili Lascar duminică 11 februarie 2018 , 10:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gigi Becali nu locuieste insa la vila somptuoasa de pe Aleea Alexandru, fosta resedinta a lui Petru Groza, ci in Pipera, alaturi de familia lui.

Acolo, milionarul are o proprietate impresionanta, cum numai in filme mai vezi. Pe un teren de 25.000 de metri patrati, latifundiarul a construit o vila cu trei etaje pe care o imparte cu sotia, cu mama si cu fiicele lui.

Gigi Becali locuieste intr-o vila uriasa si are piscina si teren de tenis. Pe domeniul urias al omului de fotbal care detine in jur de 300 de hectare de terenuri in Bucuresti si in zonele limitrofe, se regasesc si o piscina mare, un teren de tenis si mai multe foisoare.

Protagonistul nostru, un om care stie ce inseamna munca de jos, nu s-a dezis de ocupatia de baza a neamului sau si anume oieritul. Acesta a recunoscut ca cel mai mult il relaxeaza sa pastoreasca oile, asa ca de pe proprietatea lui nu lipseste o stana cu sute de "miorite", sursa branzei telemea fara de care Becali nu pleaca nicaieri.

Gigi Becali locuieste intr-o vila uriasa si are piscina si teren de tenis. Milionarul detine si un "palat", fosta resedinta a lui Petru Groza

Copie fidela a Hotelului Biron, actualul Muzeu Rodin din Paris, somptuoasa vila de pe Aleea Alexandru, cunoscuta astazi drept “palatul” lui Gigi Becali, finantatorul Stelei, l-a gazduit pe politicianul care l-a fortat pe Regele Mihai sa abdice.

Nationalizarea din 1948 a transformat locuinta din Aleea Alexandru, fosta proprietatea a industriasului Max Auschnitt, in resedinta prim-ministrului Petru Groza, care a locuit acolo pana la sfarsitul vietii. Politicianul comunist este cel care, alaturi de Gheorghiu-Dej, l-a silit pe Regele Mihai sa abdice. Demnitarul ocupa la acea vreme de functia de prim-ministru si era puternic sustinut de Moscova.

Acesta a condus tara dupa plecarea monarhului si a fost succedat de Gheorghiu-Dej.

"Ei bine, Majestate, a sosit timpul să aranjăm o despărţire prietenească”. La urma urmei v-am avertizat că trebuie să vă pregătiţi pentru aşa ceva. Trebuie să înţelegeţi că nu mai există în România loc pentru un rege”, i-ar fi spus Groza regelui, accentuand ulterior ca alternativa era mult mai rea.

Dupa caderea comunismului, vila le-a fost retrocedata mostenitorilor lui Auschnitt, care i-au vandut-o actualului proprietar, Gigi Becali, cel mai generos milionar, care locuieste intr-o vila uriasa si are piscina si teren de tenis.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si