Gino, cel mai bătrân câine american. Are peste 22 de ani

Gino este cel mai bătrân cățel din Statele Unite ale Americii. Patrupedul are peste 22 de ani. Stăpânul face primele mărturisiri despre animalul de companie.

Author: Georgiana Balaban miercuri 23 noiembrie 2022 , 19:51

gino cel mai bătrân câine

Gino este cel mai bătrân câine american.

[Sursa foto: Presa străină]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, de când e lumea. Vestea tristă e că ei trăiesc mai puțin decât oamenii. În Statele Unite ale Americii, un astfel de patruped a reușit să doboare recordul.

Gino este numele lui și a fost desemnat cel mai bătrân câine. Acesta ocupă, acum, primul loc în Cartea Recordurilor Mondiale Guinness. De curând, s-a confirmat că Gino are peste 22 de ani.

Citește și: Dawang, câinele-vedetă pe internet

Gino este un câine simpatic care a ajuns în Cartea Recordurilor Mondiale Guinness, după ce s-a confirmat că animalul de companie a ajuns să aibă vârsta de 22 de ani.

Cine este Gino

Animalul locuiește în California și se numește Gino. Patrupedul a fost desemnat cel mai bătrân câine în viaţă și a intrat în Cartea Recordurilor Mondiale Guinness. Totul s-a întâmplat după ce s-a confirmat că acesta are peste 22 de ani.

Proprietarul micuțului blănos este Alex Wolf și are 40 de ani. Bărbatul a povestit că l-a adoptat pe Gino împreună cu colegii săi de cameră, pe vremea când era la facultate.

Citește și: Animalele de companie ar putea avea acces în instituțiile publice și în mijloacele de transport în comun din România

„A fost alături la fiecare pas. Sunt atât de bucuros că l-am luat. Este cel mai bun.", a spus stăpânul lui, Wolf pentru presa internațională.

Gino s-a născut pe 24 septembrie 2000, a confirmat Guinness World Records. Acum, Gino poartă titlul de cel mai bătrân câine în viaţă. Proprietarul lui Gino a precizat că patrupedul a ajuns la această vârstă datorită alimentației echilibrate, dar și a îngrijirii veterinare de care beneficiază micuțul animăluț.

„Îi recunosc tot meritul. A primit multă dragoste şi cred că este pur şi simplu un câine puternic.", a mai spus proprietarul lui Gino.

Citește și: Povestea cățelușei care a dormit pe mormântul stăpânului zile întregi. Iasmina a fot salvată și va ajunge în casa unei familii iubitoare

Deținătorul recordului anterior este tot un câine. Patrupedul, care acum se află pe locul 2 se numește TobyKeith. Acesta are în prezent vârsta de 21 de ani.

Cel mai bătrân câine din lume, dinaintea lui Gino, a murit la vârsta de 22 de ani. În luna octombrie, Pebbles s-a stins din viață.

Patrupedul a fost desemnat cel mai bătrân câine din lume în luna mai a acestui an. Acest lucru s-a întâmplat în timpul unei vizite a experților de la Cartea Recordurilor Mondiale Guinness.

Citește și: Incredibil! O pisică a străbătut 600 de kilometri ca să își găsească familia: "A durat 13 luni"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si