Gogoşi de post. Ingredientul secret din rețeta bunicii care le face mai pufoase și mai aromate

Gogoși de post. Vă prezentăm o rețetă unică pentru realizarea celor mai pufoase și mai aromate gogoși de post. Toți cei din familie vor fi în extaz!

M.A., vineri 28 februarie 2020 , 18:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gogoșile de post se pregătesc foarte ușor, nu ai nevoie de multe ingrediente și nici nu vei petrece prea mult timp în bucătărie. Iată rețetă simplă de gogosi pufoase, potrivit secretele.com.

Citeste si: Clătite de post: Rețeta simplă care te va cuceri

Gogoși de post. Gogoși de post ingredientul secret. Gogoși de post rețeta bunicii. Gogoși de post pufoase și aromate.

Gogoși de post. Ingrediente

500 de grame de făină

200 de grame de zahăr

O cană de apă minerală

Un cubuleţ de drojdie

Un praf de sare

3 pliculeţe de zahăr vanilat

Ulei

Citeste si: Ardei umpluți de post. Rețetă de post pentru un prânz delicios

Gogoși de post. Gogoși de post ingredientul secret. Gogoși de post rețeta bunicii. Gogoși de post pufoase și aromate.

Gogoși de post. Ingredientul secret din rețeta bunicii 

Dacă vreţi ca gogoşile să vă iasă mai pufoase trebuie să folosiţi apa minerală. Amestecaţi făina cu apa minerală şi cu drojdia dizolvată în puţină apă, zahărul, un praf de sare, zahărul vanilat şi începeţi să frământaţi aluatul.

Citeste si: Chec de post. Rețetă rapidă pentru un chec pufos

Gogoși de post. Gogoși de post ingredientul secret. Gogoși de post rețeta bunicii. Gogoși de post pufoase și aromate.

Gogoși de post. Mod de preparare

După ce l-aţi frământat bine, se lasă 10 minute la dospit.

Următorul pas este să întindeţi aluatul şi să-l tăiaţi în forme rotunde cu ajutorul unui pahar. Se pun gogoşile la prăjit în ulei încins. La final, le puteţi pudra cu zahăr.

Citeste si: Cum pregătești o pizza de post

Poftă bună!

Sursa: dcnews.ro

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si