GROAZNIC! Ce le făcea un medic român pacienților din Anglia! Lumea e în stare de ȘOC!

Un chirurg român angajat în sistemul britanic de sănătate care le-a spus pacienților să "adopte poziția George Michael" a fost suspendat timp de nouă luni, scrie BBC.

Author: C.I.P. marți 15 ianuarie 2019 , 15:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Doctorul Șerban Ioan Gheorghiu este acuzat și că i-a întrebat în mod repetat pe angajații de la Spitalul din Scarborough despre viața lor sexuală. Tribunalul medical a arătat și că medicul român, în vârstă de 59 de ani, a ignorat avertismentele anterioare privind astfel de comportamente.

Potrivit instanței care judecă medicii britanici, Gheorghiu a lucrat la spitalul universitar din York al Fundației NHS între 2010 și 2017.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: „Am ținut ascunsă sarcina vreo șase luni” Bianca Drăgușanu nu s-a ferit și a spus totul- wowbiz.ro

El le-a înghesuit pe angajate și le-a cerut detalii despre viața lor sexuală, s-a afirmat în fața tribunalului. De asemenea, el a vorbit despre mersul în Tahilanda și "ruperea pelvisurilor" femeilor de acolo.

La audieri, el a fost acuzat și că a spus pacienților care trebuiau să facă un examen rectal să "ia poziția George Michael", o referință la faptul că acest cântăreț era homosexual.

Gheorghiu va putea să practice iar medicina doar dacă se va face o evaluare care va arăta că și-a schimbat atitudinea și comportamentul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si