Hagi: Acest sezon, compromis. Să ne învăţăm că sunt reguli care trebuie respectate

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri, că acest sezon, întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, este compromis.

M.A., vineri 20 martie 2020 , 18:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

El consideră că grupările vor avea bugetul redus cu 50 la sută şi i-a îndemnat pe oameni să respecte recomandările autorităţilor.

“Stăm în casă şi ne odihnim. Linişte şi pace. (…) Cred că acest sezon e compromis pentru toţi. Trebuie gândit foarte serios ce facem pentru de la anul încolo. Această criză va aduce multe minusuri şi va trebui să analizăm bine. Eu cred că lucrurile sunt mult mai importante cum vom arăta din următorul sezon. Trebuie să ne concentrăm acum pe această criză. Să respectăm cât putem mai bine toate aceste reguli.

Citeste si: UEFA a suspendat meciurile din Liga Campionilor şi Liga Europa

Când se va termina nu ştim şi nu putem să speculăm. Cei abilitaţi să vorbească mult mai mult decât noi. Noi să reflectăm la ce trebuie să facem de la anul încolo. Cred că toate cluburile, din orice colţ din lume, vor scădea 50 la sută totul, bugetele. Vor fi pierderi cam procentele acestea. Eu vreau să am o viziune. Sper să fiu inspirat în ce gândesc. Jucătorii au pauză. Doi dintre străini au plecat, Zoua şi De Nooijer. E opţiunea lor, e dreptul lor. Asta este, fiecare îşi asumă. Ianis e bine, e cu noi acasă. N-am mai stat cu toţii de după Campionatul European, din vară. Au fost 4-5 zile atunci”, a spus Hagi la Digi Sport.

Citeste si: Adrian Mutu a băgat în spital un ospătar din Florența! Starul român a fost atunci la un pas de închisoare! ”Nu știu ce să mă mai fac cu băiatul ăsta!” Dezvăluri uluitoare!

Întrebat care este sfatul său în acest context de criză, el a răspuns: “Cum facem noi, imediat ne-am strâns cu familia, să petrecem aceste momente dificile în casă. Să ne învăţăm şi noi că sunt nişte reguli care trebuie respectate”.

Citeste si: Euro 2020 a fost amanat! Cand se va juca turneul final

Piţurcă: Nu cred că se va mai juca acest campionat

Tot la Digi Sport, Victor Piţurcă a afirmat că nu crede că sezonul va continua: “Nu cred că se va mai juca acest campionat. Nu văd cum. Aprilie, mai, iunie, iulie chiar sunt compromise. Mă aştept să fie îmbolnăviri masive în ţara noastră. Trebuie să fim pregătiţi pentru că va veni momentul în care se vor deconta aceste greşeli”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si