Nu e ora de varf, e ora 12 si asa arata traficul in zona Baneasa din Capitala. Si probabil ca asa va fi si de acum incolo. Pentru ca, incepand de ieri, au fost montati acesti stalpisori, care formeaza, practic, o banda exclusiva pentru transportul in comun. Problema este ca, din patru benzi aproape, se ajunge la doar 2.

Asadar o adevarata aventura pentru cei care vor sa iasa in soseaua principala.

Aglomerata si asa in fiecare dimineata pana la refuz, intrarea in Capitala dinspre Ploiesti a devenit un adevarat infern.

Nu mai putin de 2 kilometri masura coada! Si asta la orele pranzului. Cat priveste punctul de unde incepe, efectiv, banda pentru autobuze.....

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Primul luat la tinta este, evident, politistul local. Desi singurul sau rol este de a le explica soferilor ca nu mai au voie sa foloseasca prima banda, omul devine, fara sa vrea, victima colaterala.

"Asta inseamna sa pierzi timp in trafic si, practic, sa rada americanii de noi. Or sa vada din satelit si or sa spuna bai, ia uite ce oras, e o parcare de fapt.

Ca noi vom sta.", spune un participant la trafic mai glumet.

Si asta vine de la un biciclist. In ceea ce-i priveste pe conducatorii auto sa te tii… "Infernal, e infernal. Cat ati facut pana aici? 20 de minute pana aici, de la capat. Eu vreau sa vad cum o sa iesiti de aici. Stiu, si eu sunt curios.", spune soferul.

Stati ca sirul problemelor nu se incheie! Daca in zona Unirii banda poate fi tranzitata si de taximetre, aici povestea nu se repeta.

Lucrarile la tot mai multe astfel de benzi merg la foc automat. Astazi a fost finalizata si cea intre Arcul de Triumf si Aviatori. Primaria Capitalei va avea, totusi, o problema, daca proiectul se va dovedi ca mai mult incurca decat fluidizeaza. Politia Rutiera avertizeaza ca va retrage avizul si, atentie, stalpii ar trebui eliminati. Adica bani aruncati pe apa Sambetei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si