Horoscop 11 aprilie 2020. Ridică un pic capul din pământ şi priveşte dincolo de limitele pe care singur ţi le-ai impus

Horoscop 11 aprilie 2020. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de sâmbătă, 11 aprilie 2020! Zodia care se simte copleșită de probleme

A.M.S., vineri 10 aprilie 2020 , 14:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Horoscop 11 aprilie 2020. Berbec

Simţi că ceva urmează să se întâmple în viaţa ta, că eşti în faţa unei alegeri importante, dar îţi cam lipseşte curajul. Linişteşte-te un pic şi priveşte în inima ta şi ai să descoperi colosale resurse de elan şi de curaj, perfecte pentru a da drumul acum acelui plan care te atrage ca un magnet.

Hai, porneşte, nu mai amâna, pentru că poate fi o schimbare de bun augur, dar succesul depinde enorm de felul cum iei tu acum startul. Deci cu fermitate, încredere, siguranţă şi optimism, fă primul pas, pentru că restul vor veni de la sine!

Eşti protejat de tot felul de auspicii norocoase, deci n-ai de ce să-ţi faci griji. Spune start!

Taur

Horoscop 11 aprilie 2020. Ca să fii primit cu adevărat într-un mediu în care visezi să intri, trebuie să gândeşti ca ei, să vorbeşti ca ei, să adopţi modul lor de a fi. Poţi face asta, deci nu încerca să-i schimbi tu pe ceilalţi după şablonul tău, ci invers: ajustează-ţi tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere.

Adaptarea nu e uşoară, dar comunicând în permanenţă, cerând ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptând sfaturile, vei vedea că nu va trece mult şi nu va mai exista nicio diferenţă între tine şi tovarăşii tăi.

Citeste si: Horoscop. Când ar trebui să te căsătorești în funcție de zodie?

Dacă îţi doreşti să faci parte din acest grup, fă un efort să te integrezi, pornind cu modul de gândire!

Horoscop 11 aprilie 2020. Gemeni

Priveşte în trecut, la vechile tale reuşite, şi ai să vezi câte poţi face. Nu contează că e greu drumul până la împlinirea acestui scop, ci contează că poţi!

Ai putut şi atunci, se poate repeta succesul şi de data aceasta, totul e să priveşti spre trecut cu înţelepciune şi cu dorinţa de a prelua de atunci resursele pozitive.

Horoscop 11 aprilie 2020.

Nu privi în urma ta ca să-ţi aduci aminte că ai şi greşit, că ai primit şi lecţii de la viaţă, ci priveşte spre cel care ai fost cândva doar ca să descoperi cât de bine ai reuşit altădată într-o situaţie similară celei de azi.

Horoscop 11 aprilie 2020. Rac

Caută o cale de a elimina acele emoţii care nu-ţi fac bine şi ai suficiente căi de vindecare şi de eliberare, dacă încerci!

Sigur există ceva frumos care face plăcere inimii tale şi care poate contrabalansa perfect situaţia către optimism, deci foloseşte-te mai mult de acele instrumente de gândire pozitivă.

Caută acele plusuri ale vieţii tale din acest moment şi umple toate golurile din inima ta. Ai să descoperi cu uimire că balanţa înclină vizibil mai mult către cât de multe lucruri frumoase ai la dispoziţie!

Leu

Te afli într-un mediu în care, altădată, te simţeai mult mai bine şi aveai relaţii amicale cu toată lumea, dar de data aceasta ceva te irită şi te face să te comporţi ostil.

Horoscop 11 aprilie 2020. Fă un efort să te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru că tu eşti factorul perturbator care dă peste cap armonia şi buna înţelegere.

Citeste si: Horoscop. Zodia căreia nu-i place căsnicia. Nici nu vrea să audă de viața de familie

Dacă ai mereu ceva de comentat şi critici părerile cu care ceilalţi reuşesc să se pună de acord, e semn că cel recalcitrant eşti tu, deci trebuie să îţi revizuieşti cumva atitudinea agresivă.

Horoscop 11 aprilie 2020. Fecioară

Ai grijă cum te foloseşti azi de talentul tău de a manipula şi de a disimula adevărul, pentru că cineva e gata să ia măsuri dure cu tine, dacă te prinde cu cioara vopsită.

Se ştie că te pricepi să învârţi cuvintele în aşa fel încât să ascunzi realitatea în spatele lor, dar azi altul ştie să scoată la iveală acest adevăr şi ai putea avea de suferit.

Horoscop 11 aprilie 2020.

Evită să păcăleşti, să manipulezi, ba chiar să faci şi o banală glumă cu iz de farsă, pentru că există cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume în defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minţi!

Horoscop 11 aprilie 2020. Balanță

Nu te crampona de o situaţie care nu merge tocmai bine în acest moment, ci priveşte undeva în depărtare, spre etapele următoare. Acum poate că da, eşti blocat, dar dacă transformi un hop într-o obsesie, fii sigur că vei rămâne aici multă vreme.

Cu cât priveşti mai detaşat piedica de acum, cu atât vei trece mai repede peste ea, pentru că important acum e să te concentrezi asupra scopului spre care te îndrepţi.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care scapă de sărăcie în 2020

E ca şi cum contează destinaţia drumului pe care îl faci acum, nu nivelul în care te afli în această călătorie, deci priveşte peste toate etapele direct la ţinta cea mai înaltă. Nu-i aşa că arată promiţător?

Scorpion

Nu te crampona de o situaţie care nu merge tocmai bine în acest moment, ci priveşte undeva în depărtare, spre etapele următoare. Acum poate că da, eşti blocat, dar dacă transformi un hop într-o obsesie, fii sigur că vei rămâne aici multă vreme.

Horoscop 11 aprilie 2020. Cu cât priveşti mai detaşat piedica de acum, cu atât vei trece mai repede peste ea, pentru că important acum e să te concentrezi asupra scopului spre care te îndrepţi.

E ca şi cum contează destinaţia drumului pe care îl faci acum, nu nivelul în care te afli în această călătorie, deci priveşte peste toate etapele direct la ţinta cea mai înaltă. Nu-i aşa că arată promiţător?

Horoscop 11 aprilie 2020. Săgetător

Implică-te serios la treabă, pentru că succesul proiectului început depinde de felul cum fiecare îşi joacă rolul care i se potriveşte. Te vei integra şi tu perfect în această piesă de teatru care se joacă sub ochii tăi şi în care şi tu ştii foarte bine ce ai de făcut.

Te simţi bine în acest grup foarte bine închegat, în care fiecare îşi cunoaşte rolul şi nu deranjează pe nimeni în jur, încât e mai mare dragul să îţi aduci contribuţia şi tu cu ce ştii mai bine să faci.

Intervii exact la locul şi momentul potrivit pentru a duce totul la capăt cu brio. asta da colaborare eficientă!

Capricorn

Horoscop 11 aprilie 2020. Te uiţi în jurul tău şi vezi că e cam gol pe lângă tine, încât ai fi tentat să spui că nu ai pe cine te baza. Greşit: eşti singur pentru că eşti cu o sută de metri înaintea celorlalţi care alergă în spatele tău.

Bucură-te de această solitudine – seamănă cu singurătatea alergătorului de cursă lungă – pentru că, neavând pe nimeni alături de tine, e semn că tu eşti în fruntea plutonului, că eşti cel mai aproape de finish, şi deci nu ai motive să te temi de concurenţa care e atât de departe în urmă.

Citeste si: Horoscop 2020. Trei zodii au șanse să devină miliardare în umătorii trei ani

Tu eşti liderul, deschizătorul de drumuri, căpitanul de echipă, şi, prin exemplu personal, le arăţi ce înseamnă să fii primul!

Horoscop 11 aprilie 2020. Vărsător

Ce-i cu suspiciunea aceasta care te-a copleşit? Nu cumva ai alunecat spre un pesimism neconstructiv care nu te ajută să treci peste o situaţie mai simplă decât ai putea crede?

Ridică un pic capul din pământ şi priveşte dincolo de limitele pe care singur ţi le-ai impus. Există căi mai multe şi mai simple decât ţi se pare ţie acum, dar din cauza emoţiei negative care te stăpâneşte, e normal să nu le vezi încă.

Horoscop 11 aprilie 2020.

Eşti încet-încet condus spre răspunsul la marile tale întrebări, dar ca să le auzi, trebuie să renunţi la atitudinea de orb şi surd în faţa soluţiilor care apar de pretutindeni. Deblochează-te singur, pentru că eşti aproape de soluţia mult căutată, dar nu ţi se oferă cu forţa dacă tu îl iei pe nu se poate în braţe. Ba se poate, şi încă foarte uşor!

Horoscop 11 aprilie 2020. Pești

Sunt mulţi care ar vrea să-ţi ţină companie şi să-ţi ridice moralul, dar tu te refugiezi într-o zonă sumbră care nu-ţi face bine. Chiar dacă familia te înconjoară ca în fiecare zi, parcă nu-ţi găseşti locul nici măcar la tine acasă.

Citeste si: Aprilie, luna grea pentru 3 zodii

Planează o tensiune, te simţi singur, părăsit, dat la o parte, dar e o senzaţie greşită. Nimeni nu te-a abandonat, aşa cum ai fi tentat să spui, ci doar o vagă depresie îţi dă târcoale şi te face să te simţi ciudat oriunde te-ai afla.

Lasă-i pe cei care ţin la tine să se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru că tu eşti cel care taie orice legătură cu ei.

Sursa: acvaria.com

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si